Engels Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 dziś mogą być czwartkowe 2oo :wink: :icon_biggrin: Chyba piątkowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Czwartkowe! - zgodnie z tradycją... tyle że w piątek! :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Czwartkowe! - zgodnie z tradycją... tyle że w piątek! :bigrazz: :biggrin: tzn że bedziesz dzis w 2oo ? to moze sie brykne jak beda znajome twarze :) pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 czesc wszystkim wędkarzom!!! wlasnie wrocilam z Kampinosu (37 km z Włodarzewskiej w jedna strone), wiec moze w tym tygodniu na rybke pojechac wlasnie tam? Mozna by sie umowic na jakiejs stacji w strone Bemowa, zeby nie przedzierac sie trasa łazienkowska. Mam tez prosbe do doswiadczonych motocyklistow o wziecie plecaka (moich gabarytow). Ja niestety sama ledwo sie trzymam na motorze, wiec poki co mowy nie ma o plecakach.Marina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 och, nietety odpadam w tym tygodniu: bede badal poludniowe zbocza florencji i smierdzace kanaly wenecji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ja też w środę odpadam. Jadę do Augustowa a w czwartek do Giżycka na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Jak będzie ładnie... I jak zdołam do środy olej wymienić... To po spełnieniu tych dwóch warunków duża szansa że się pojawię... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ja mysle ,ze jezeli motocykl mi na to pozwoli to się pojawie :D . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam serdecznie. Jestem z Pułtuska 60 km od Wa-wy i chętnie się przyłączę jeśli nie macie nic przeciwko, kiedyś śmigałem motorem i po 15 latach wróciłem :) . Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam serdecznie. Jestem z Pułtuska 60 km od Wa-wy i chętnie się przyłączę jeśli nie macie nic przeciwko, kiedyś śmigałem motorem i po 15 latach wróciłem :biggrin: . Pozdrawiam wszystkich A dlaczego mielibyśmy mieć coś przeciwko :biggrin: Im większa banda tym ciekawiej ;) Choć na światłach to jest czasem "ciekawie" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 A dlaczego mielibyśmy mieć coś przeciwko :icon_biggrin: Im większa banda tym ciekawiej :) Choć na światłach to jest czasem "ciekawie" ;) popieram ;) ps mam dzialke pod Pultuskiem ;) ja jeżeli nie wytne na mazury to tez sie pisze na rybke ;)ogolnie mam urlop tygodniowy wiec piszcie dzwońcie i jeśli będę w wawie to chetnie posmigam :) pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jak będzie ładnie... I jak zdołam do środy olej wymienić... To po spełnieniu tych dwóch warunków duża szansa że się pojawię... :buttrock:-------------------------------------------------------------------------Nowa kurtka...Nowy kask...Nowy Avatar...Tylko ja ten sam... :buttrock:Nowa kurtka...Nowy kask...Nowy Avatar... Nowy olej... :notworthy: Marina, jeśli Twój plecaczek ma kask to nie widzę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) teraz spotkanko tam gdzie nie ostatnim ( na ostatnim nie bylem wiec nie wiem czy bylo miejsce to samo ) tylko wczesniejszym razem czy gdzies indziej ? Edytowane 20 Lipca 2008 przez motorbikepit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 O właśnie, ja będę po raz pierwszy, kiedy, gdzie i o której? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Proponuję 18.00 parking TESCO na Górczewskiej (Jelonki).Marina, jeśli zabranie Twojego plecaka jest aktualne dzwoń, jadę z Wilanowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi