pszczola35 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witajcie, ponieważ od 2 tygodni mam uzgodnione z moją ukochaną rodzicielką, że środa będzie moim dniem wypadowym na moto i jednocześnie odsapką od obowiązków domowych, wobec tego bedę starała się do Was dołączać...Może nie co tydzień, ale zawsze... :biggrin: od tygodnia jestem praktycznie non stop w siodle, w tym latając do pracy , dlatego też przebijanie się w korkach ukoronowane fajnym towarzystwem i pyszną rybką jest nie lada zachętą :crossy: :biggrin: Pozdróweczka, owad miodopędny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 pszczola35 napisał: ...przebijanie się w korkach ukoronowane fajnym towarzystwem i pyszną rybką jest nie lada zachętą :crossy: :biggrin: ... Już drugi sezon latam na rybkę?? I ani razu ryby w gębie nie miałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) u zyworodnych samica raz zaplodniona moze rodzic potomstwo wielokrotnie, uwazajcie ;P Edytowane 27 Maja 2009 przez motorbikepit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 zappa napisał: Już drugi sezon latam na rybkę?? I ani razu ryby w gębie nie miałem :biggrin: Hehe, dobra zappa...Ta rybka miała być w cudzysłowiu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Bo ta "na rybke ??" to w ogole jest w cudzyslowiu wielkim. A to raz sie traf kielbasa, raz karkowka, innym razem znowu wielgachna golonka :buttrock: Roznie bywa z ta rypkom :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Dziś jest środa, więc lecimy "na rybkę"... Tym razem miejscem docelowym jest knajpa przy ruinach zamku w Czersku. Miejsce zbiórki: stacja Statoil na Puławskiej r.Poleczki (zaraz za Wyścigami jadąc od Centrum...) Start: 17:30... 15 min później odjazd... Dla tych, co będą gonić po czasie: Pojedziemy Puławską przez Piaseczno i dalej drogą nr 79. Ok. 500 metrów od ronda w G.Kalwarii jest skręt w lewo na Czersk... Proszę zaklinać pogodę :rolleyes: R. :crossy: Edytowane 3 Czerwca 2009 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jak nie będzie makabrycznie to przyjadę :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 A my niestety tym razem nie damy rady :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 rafii napisał: A my niestety tym razem nie damy rady :banghead: A szkoda bo normalnie sie stęskniłem :wink: Chociaż różnie może być z dzisiejszą "rybką", bo póki co to zrobiło sie sino i mokro, a ja muszę jeszcze po Yankę do chałupy podjechać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 STYK napisał: A szkoda bo normalnie sie stęskniłem :wink: Chociaż różnie może być z dzisiejszą "rybką", bo póki co to zrobiło sie sino i mokro, a ja muszę jeszcze po Yankę do chałupy podjechać. Pozdro Stęskniłeś się ! Jak miło :smile: Powinieneś sie bać :icon_evil: bo musimy porozmawiać na temat jednego zdjęcie z rybki :icon_twisted: :icon_exclaim: TY wiesz o jakie chodzi :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To ja nie napisze za kim się stęskniłem :icon_mrgreen: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 STYK napisał: Chociaż różnie może być z dzisiejszą "rybką", bo póki co to zrobiło sie sino i mokro A podobno rybka lubi plywac ..... :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 rafii napisał: A my niestety tym razem nie damy rady :banghead: I jak mam się bać waszej strrraszliwej zemsty, skoro was prawie nie widuję? :eek: A tak swoją drogą to szkoda, stęskniłam się. Wypiję dziś wasze zdrowie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 igrazka napisał: I jak mam się bać waszej strrraszliwej zemsty, skoro was prawie nie widuję? :eek: A tak swoją drogą to szkoda, stęskniłam się. Wypiję dziś wasze zdrowie :flesje: Dziewczęta i chłopcy! Krótka piłka - 13-14 czerwca sobota niedziela - wypad na Mazury w okolice Orzysza. Spanie - albo nocleg gdzies na miejscu, albo pod namioty. Mam namiot na 4 osoby. Wyjazd sobota wczesnym rankiem, powrót niedziela po południu. Na miejscu jezioro, rybka pieczona nad ogniskiem, gitara i miło spędzony czas! Kto ma motór na chodzie, chęci i jaja na karku - RUURRRAAA :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Situ napisał: Dziewczęta i chłopcy! Krótka piłka - 13-14 czerwca sobota niedziela - wypad na Mazury w okolice Orzysza. Spanie - albo nocleg gdzies na miejscu, albo pod namioty. Mam namiot na 4 osoby. Wyjazd sobota wczesnym rankiem, powrót niedziela po południu. Na miejscu jezioro, rybka pieczona nad ogniskiem, gitara i miło spędzony czas! Kto ma motór na chodzie, chęci i jaja na karku - RUURRRAAA :icon_exclaim: Napisz , coś więcej. Gdzie się spotykamy? O której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi