pszczola35 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witajcie, ponieważ od 2 tygodni mam uzgodnione z moją ukochaną rodzicielką, że środa będzie moim dniem wypadowym na moto i jednocześnie odsapką od obowiązków domowych, wobec tego bedę starała się do Was dołączać...Może nie co tydzień, ale zawsze... :biggrin: od tygodnia jestem praktycznie non stop w siodle, w tym latając do pracy , dlatego też przebijanie się w korkach ukoronowane fajnym towarzystwem i pyszną rybką jest nie lada zachętą :crossy: :biggrin: Pozdróweczka, owad miodopędny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 ...przebijanie się w korkach ukoronowane fajnym towarzystwem i pyszną rybką jest nie lada zachętą :crossy: :biggrin: ... Już drugi sezon latam na rybkę?? I ani razu ryby w gębie nie miałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) u zyworodnych samica raz zaplodniona moze rodzic potomstwo wielokrotnie, uwazajcie ;P Edytowane 27 Maja 2009 przez motorbikepit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Już drugi sezon latam na rybkę?? I ani razu ryby w gębie nie miałem :biggrin: Hehe, dobra zappa...Ta rybka miała być w cudzysłowiu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Bo ta "na rybke ??" to w ogole jest w cudzyslowiu wielkim. A to raz sie traf kielbasa, raz karkowka, innym razem znowu wielgachna golonka :buttrock: Roznie bywa z ta rypkom :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Dziś jest środa, więc lecimy "na rybkę"... Tym razem miejscem docelowym jest knajpa przy ruinach zamku w Czersku. Miejsce zbiórki: stacja Statoil na Puławskiej r.Poleczki (zaraz za Wyścigami jadąc od Centrum...) Start: 17:30... 15 min później odjazd... Dla tych, co będą gonić po czasie: Pojedziemy Puławską przez Piaseczno i dalej drogą nr 79. Ok. 500 metrów od ronda w G.Kalwarii jest skręt w lewo na Czersk... Proszę zaklinać pogodę :rolleyes: R. :crossy: Edytowane 3 Czerwca 2009 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jak nie będzie makabrycznie to przyjadę :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 A my niestety tym razem nie damy rady :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 A my niestety tym razem nie damy rady :banghead: A szkoda bo normalnie sie stęskniłem :wink: Chociaż różnie może być z dzisiejszą "rybką", bo póki co to zrobiło sie sino i mokro, a ja muszę jeszcze po Yankę do chałupy podjechać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 A szkoda bo normalnie sie stęskniłem :wink: Chociaż różnie może być z dzisiejszą "rybką", bo póki co to zrobiło sie sino i mokro, a ja muszę jeszcze po Yankę do chałupy podjechać. Pozdro Stęskniłeś się ! Jak miło :smile: Powinieneś sie bać :icon_evil: bo musimy porozmawiać na temat jednego zdjęcie z rybki :icon_twisted: :icon_exclaim: TY wiesz o jakie chodzi :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To ja nie napisze za kim się stęskniłem :icon_mrgreen: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Chociaż różnie może być z dzisiejszą "rybką", bo póki co to zrobiło sie sino i mokro A podobno rybka lubi plywac ..... :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 A my niestety tym razem nie damy rady :banghead: I jak mam się bać waszej strrraszliwej zemsty, skoro was prawie nie widuję? :eek: A tak swoją drogą to szkoda, stęskniłam się. Wypiję dziś wasze zdrowie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 I jak mam się bać waszej strrraszliwej zemsty, skoro was prawie nie widuję? :eek: A tak swoją drogą to szkoda, stęskniłam się. Wypiję dziś wasze zdrowie :flesje: Dziewczęta i chłopcy! Krótka piłka - 13-14 czerwca sobota niedziela - wypad na Mazury w okolice Orzysza. Spanie - albo nocleg gdzies na miejscu, albo pod namioty. Mam namiot na 4 osoby. Wyjazd sobota wczesnym rankiem, powrót niedziela po południu. Na miejscu jezioro, rybka pieczona nad ogniskiem, gitara i miło spędzony czas! Kto ma motór na chodzie, chęci i jaja na karku - RUURRRAAA :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dziewczęta i chłopcy! Krótka piłka - 13-14 czerwca sobota niedziela - wypad na Mazury w okolice Orzysza. Spanie - albo nocleg gdzies na miejscu, albo pod namioty. Mam namiot na 4 osoby. Wyjazd sobota wczesnym rankiem, powrót niedziela po południu. Na miejscu jezioro, rybka pieczona nad ogniskiem, gitara i miło spędzony czas! Kto ma motór na chodzie, chęci i jaja na karku - RUURRRAAA :icon_exclaim: Napisz , coś więcej. Gdzie się spotykamy? O której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi