zulus Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Violka się wybiera w czwartek do doktóra, co by jej zajrzał tu i tam. W piątek ma zostać wypisana do domq. Pogadała wczoraj - dość głośno - jak to ona ;) więc przypuszczam, że nic poważnego jej nie dolega. Jednakowoż będzie mi lepiej jak doktór ją zdiagnozuje. Jak wyniki będą pozytywne to do soboty :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Normalnie mam aż ochotę po Ciebie podjechać ponieważ Sulejówek to moje rodzinne miasto i tam się wychowywałem :) Niby daleko a jednak blisko. Pogadam z Waldkiem czy się ze mną wybierze no i z małżonką, bo jeszcze nie wiem o której będą miał w sobotę wolne :icon_mrgreen: Jak nikt się nie zgłosi do tego czasu to do jutra dam Ci znać. OK. Dzieki wielkie. Ja tez na 100% nie wiem czy bede mogla w ogole byc, ale... przezorny zawsze ubezpieczony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 hej drogie ludki droga była rozkopana :banghead: NIESTETY :icon_razz: MOŻNA JUŻ PRZEJECHAĆ :clap: wczoraj testowałem jazdę motocyklem z pasażerką żadnych ofiar nie było :buttrock: przejazd mozliwy bez spacjalnych utrudnień :crossy: część asfaltu na jakiś 200 metrach zerwana w tym miejscu wysypane kamienie :icon_arrow: więc czy motocyklem czy samochodem można dojechać no to do zobaczyska :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A dokąd Ty tak pędzisz na tym avatarze, drogi Hiszpanie? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 :notworthy: cześc piękna jak to gdzie pędze DO MASZYNY I W DROGĘ :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 a myslałem że pędzisz pędzić bimber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja stawiałam raczej na jakąś piękną niewiastę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Eeee... pewnie wraca 'pospiesznym krokiem' z wiejskiej zabawy... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Sugerujesz, że po prostu w kadrze nie zmieścił się tłum z pochodniami, widłami i sztachetami w rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Tak zwana delegacja pożegnalna... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Z radosnymi okrzykami na ustach "Idź precz Szatanie!!" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dla tych co nie chcą śmigać po rozkopanej drodze i kamlotach podaje link dojazdu od drugiej strony. Droga czarna i w dobrym stanie! :buttrock: http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...9,0.090294&z=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Panom odradzam jazdę po rozkopanej części, bo może urwać zawieszenie :> EDIT: Widzę Rafii że "jakiś" nowy motocykl się pojawił w avatarze :) Edytowane 24 Marca 2009 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 a ja głupi myślałem że tamtędy się nie da :) To w takim razie jak ktoś ma offroad to znam jeszcze inną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Panom odradzam jazdę po rozkopanej części, bo może urwać zawieszenie :> EDIT: Widzę Rafii że "jakiś" nowy motocykl się pojawił w avatarze :) Spoko. Turystyczne enduro daje rade :wink: . Ale faktycznie jak ktos troche szanuje sprzeta t o szkoda tamtedy jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi