Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie. Już dziś patrzę tęsknie za okno, i gdyby nie to że jestem chory, mam zaraz egzamin, oraz że nie mogę za bardzo ruszać zuzi bo przegląd najpierw muszę zrobić, i że jakbym to zrobił to miałbym ją baaardzo posoloną, to już bym jeździł :D

Kurde ciepło się robi :)

Now koncu symulant sie odezwal ;-)

Ja jutro swoja suzi wyprowadze na spacer ;) - jak ktos chce sie potaplac w blocie to zapraszam

ja jutro jade tez polatac, jak bedzie tak jak dzis to gdzieś do Wilgi a może i do Puław się przejadę

MichaelO nie wiem czy dzwonili do Ciebie z F&F , maja teraz taka promocje ze przyjeżdżają po moto do Ciebie, robią przegląd i odstawiają do domu ;)

warto skorzystać bo na wiosnę pewnie z terminami będzie lipa

pozdro

Wlasciwie to nie wiem czy na rybke czy gdzie indziej, ale dzis taka pogoda, ze az szkoda bylo sie nie wybrac na przejazdzke. A swiat jest maly, albo wszedzie jestesmy, bo widzialem HooLoo Voo na spacerku :) (namierzony na Marszalkowskiej )

Ja Panocki dzis nie pojezdzilem....ale jeszcze pare dni...splukane ulice i mysle ze bez obaw bedzie mozna :crossy: poginac ;) Chyba ze naped mi sie skonczy.... :icon_razz:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

ale jeszcze pare dni...splukane ulice

Przepraszam a czym splukane ??? :eek:

Ktos wyjedzie na ulice i ta sol ciepla wode bedzie splukiwal ??? :banghead:

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

Majkel raczej chodzilo mi o opady deszczu.....ktore moga usunac chociaz czesc tej soli z ulic ;)

Rozumiem ze Ty jezdzisz tylko podczas opadow cieplego deszczu :icon_mrgreen: ;)

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Tak ......... jak sobie prysznic w wannie wlacze :icon_mrgreen: :buttrock:

A jak Ci chodzilo o deszcz to :lalag:

Czyli czekamy do ..... kwietnia na odsolone ulice :crossy:

Majkel ale to nie ja na WOŚP mialem z przyczepka jechac i sola sypac....nasypales to bys po sobie posprzatal co?

:icon_mrgreen: :lapad:

Zeby nastepny weekend byl podobny bo dzisiejszy wypad narobil smaku.

Jak do nastepnego tygodnia taka pogoda bedzie, to trzeba bedzie sezon "rybkowy" juz otworzyc :buttrock: :clap:

Majkel ale to nie ja na WOŚP mialem z przyczepka jechac i sola sypac....nasypales to bys po sobie posprzatal co?

A bylo +25, co ??

:icon_mrgreen: :lapad:

ISRA: 27062
SREU: 614