zappa Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A o ktorej? Gdzie na placu? Mam szukac dwukolkowcow? ;) A no pewnie wieczorkiem :flesje: A gdzie? Anywhere. Kto ma to się będzie rzucał komórkami zapewne :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Pawel... cala rodzinka sie wybieracie na Plac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A no pewnie wieczorkiem :flesje: A gdzie? Anywhere. Kto ma to się będzie rzucał komórkami zapewne :icon_rolleyes: Zappa, o której? Bo to bądź co bądź ważne :icon_rolleyes: Może i mi się uda :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Pawel... cala rodzinka sie wybieracie na Plac? O ile nie będzie innej propozycji "last minute" to taki jest plan: dziewczyny za kudły i na plac :biggrin: Zappa, o której? Bo to bądź co bądź ważne :icon_rolleyes: Może i mi się uda :cool: A bo ja wiem o której i w którym miejscu?? :icon_rolleyes: Łap nas :bigrazz: (tel na pw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A no to rybki nie można spędzić na Pl. Konstytucji? Ja na razie nie mam innych planów jakby co :flesje: Szanowni Rybkowicze. Godzina nieco inna, ale jeśli, tak jak ja, chcecie przez cały przyszły rok dużo jeździć i dobrze jeść, to zapraszam na Torwar na 11.45, wyjazd ok.12 i na wczesny obiadek do knajpy przy trasie katowickiej, ok.50 km w jedną stronę. Tak wcześnie, żeby jeszcze za dnia wrócić :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Fajowo tyle, ze niektórzy jeszcze jutro kręcą śrubki w fabryce :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Fajowo tyle, ze niektórzy jeszcze jutro kręcą śrubki w fabryce :banghead: Coż... nie ma sprawiedliwości na tym świecie.... Ja mam w tym roku 12 dni świąt :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Coż... nie ma sprawiedliwości na tym świecie.... Ja mam w tym roku 12 dni świąt :icon_mrgreen: Pozazdrościć, choć ja jutro śrubek nie kręcę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja mam w tym roku 12 dni świąt :icon_mrgreen: Nie chwal sie ........... :banghead: Nie Ty jedna :buttrock: :icon_mrgreen: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 dobra jutro jestem na Torwarze o 11:45 :D do zobaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 wiem, że to nie ładnie ale co tam.... zazdroszcze :D ja bede jednak krecil te trybiki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nie chwal sie ........... :banghead: Nie Ty jedna :buttrock: :icon_mrgreen: :clap: I jak widać z avatara nie masz na żyletki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 I jak widać z avatara nie masz na żyletki :icon_mrgreen: oszczedzam na paliwo do wildka :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 uuu szkoda ze nie zauważyłem ze latacie, bo tez latałem, to bym polatał z Wami :D jutro tez będę latał, ale pewnie sam, bo wszyscy motorzyści to pijaki i będą leczyć kaca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 WSZYSTKIM RYBKOM I RYBEŃKOM ŻYCZĘ TEGO, ABY ROK PRZYSZŁY BYŁ LEPSZY OD MIJAJĄCEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buttrock: :crossy: :flesje: :icon_mrgreen: :lalag: :buttrock: :crossy: :flesje: :icon_mrgreen: :lalag: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi