Cielak Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) śmiejscie się śmiejcie! No faktycznie! Znalazł się jeden co nie był w 2oo... Chłopaki! Słyszeliście? Cielak nie wie gdzie jest 2oo! BUUUUUAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ale frajer!!! hahahahaha :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Dobra.. pośmialiśmy się a teraz: gdzie to? P.S. ok już widzę tank ju No to ładnie.... prawie 5 lat pracowałem w centrum EXPO na prądzyńskiego a to przecież rzut beretem półsportowym.... :banghead: :banghead: :banghead: Od dzisiaj możecie na mnie mówić GAPA Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bedzie ktos dzisiaj na Torwarze kolo 17.30 ? Bo nie wiem czy mam stac i czekac czy odrazu jechac do 200 :wink: Pogoda super jak na grudzien i moto trzeba przewietrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bedzie ktos dzisiaj na Torwarze kolo 17.30 ? Bo nie wiem czy mam stac i czekac czy odrazu jechac do 200 :wink: Pogoda super jak na grudzien i moto trzeba przewietrzyc o kurcze to dziś już środa :icon_eek: chętnie bym się stawił ale muszę wytrzepać ... dywany :icon_razz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 o kurcze to dziś już środa :icon_eek: ... ano właśnie - środa... ok.19-stej odwiedziłem 2oo... na dwóch kołach oczywiście :cool: R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 niech ta wiosna przyjdzie jak najprędzej... przez te ciemności tracę rachubę czasu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Wesołych Świąt kochani rybkowicze !!! :) ps idzie ktos zrobic rundke ? :) edit: zimno bylo ale pojeżdżone :D Edytowane 26 Grudnia 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Wesołych Świąt i Szczekliwego Nowego roku ŻYCZĘ WSZYSTKIM RYBKOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Do siego roku wszyscy rybkowicze, dzisiaj wam życzę, niechaj słońce zawsze świeci gdy ,,na rybkę'' grupa leci. Niechaj zawsze asfalt gładki a w oponach żadnej łatki, zero szlifów i wywrotek oraz wachy aż pod korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 co taka cisza ? przejedli sie wszyscy czy jak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 He he... no to jak, będzie rybka w najbliższą środę czy wszyscy na "biała salę"? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 W srode Sylwester jest Szwagier :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A no to rybki nie można spędzić na Pl. Konstytucji? Ja na razie nie mam innych planów jakby co :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zappa to może podjadę na pl. Konstytucji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 No to się zbiera silna forumowa ekipa :D ja, Turtel i Lefthendy też będziemy na Konstytucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A o ktorej? Gdzie na placu? Mam szukac dwukolkowcow? ;) Ja sie przyznaje - dzis nie wytrzymalem i krotka przejazdzke mamy za soba - moto juz parkuje w cieplejszym miejscu razem z moto kolegi, ktory wlasnie udostepnil troche miejsca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi