ptaq_ Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam :flesje: Planujecie po drodze zahaczyć o Neste w Nieporęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Postaram się być o 18.20 na BP na Modlińskiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Postaram się być o 18.20 na BP na Modlińskiej :lalag: To i ja się postaram ;) Chodzi o tą stację przed skrętem na Płochocińską po prawej jadąc Modlińską w stronę Legionowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 TAKDzięki - więc wszystko jasne :) Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 oby nie lunelo... bo prognoza mowi o lekkim deszczyku: http://umold.meteo.pl/gpp/data/2008Jul16_0...30_col18_pl.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja tam zawsze jak wyjadę to zmoknę więc mamy to jak w banku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 no coz.. DARZ BÓR! trzeba sie zbierac! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Wiec sie pakuje i jade :) mam nadzieje ze bedzie sie mozna dolaczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja tam zawsze jak wyjadę to zmoknę więc mamy to jak w banku :biggrin:nie ma to jak parada slubna, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Macie tu parę fotek... :) Można pokojarzyć Xywki z Gębami :icon_mrgreen: Sobie przypomnieć zabawę Kate... :icon_mrgreen: http://engels.mok.waw.pl/2008-07-16_Rybka/ Aha nie chciało mi się obrabiać (zmniejszać...) więc są wysokiej porządnej rozdzielczości :P = Trochę zajmują ale w dobie szybkiego Netu nie powinno to stanowić problemu :) Edytowane 16 Lipca 2008 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Dzięki za miłe spotkanie i fajny wypadzik.Tradycja się rozrasta :icon_mrgreen: ... 16 motocykli to już niezła parada :icon_mrgreen: zappa, tym razem chyba wróciłeś suchy? :) Do tej pory w głowie dźwięczy mi "...Kate,..." Pozdrawiam,R. :) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Siemka ja juz w domu,dzięki za miłe spotkanie i towarzystwo,było super.Jeszcze pare takich spotkan i będe wszystkich pamiętał hehehe :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Mam nadzieje ,ze dym z mojej rury nie był dokuczliwy,bo naprawde smierdziii.... Pozdro 125Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Siemka ja juz w domu,dzięki za miłe spotkanie i towarzystwo,było super.Jeszcze pare takich spotkan i będe wszystkich pamiętał hehehe :biggrin: :biggrin: Mam nadzieje ,ze dym z mojej rury nie był dokuczliwy,bo naprawde smierdziii....Pozdro 125Bartek Ja już za Tobą nie jeżdżę... Parę razy czułem że jadę za Tobą... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 To ja sie pochwale: KateMarkovBartas(arte)AniaBankaZappaMarinaEngelsPawełMaichel-OJanosik-TeosikBarthezz1RobertoMiroPawel bez nickaRafalloPtakSylwia I Daniel kotry dojechal :biggrin: zdalem? :biggrin: dzieki za przejzadzke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi