Qwintus Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Słuchajcie, jeszcze nigdy nie spotkałem na drodze człowieka, który by z taką złością postąpił. No normalnie szok! W życiu bym nie pomyślał że można być takim imbecylem. No nie wiem jak go określić. Na drugi raz zapamietaj nr. rej. Wszystko można wyprostować :banghead: ><><Gdzieś przeoczyłem wymiary owych koszulek..Jak się to ma do cm. (dotyczy także kwadratowych :cool: ) ta xl - ile to ma cm- wys , szer , dł.. Edytowane 13 Listopada 2008 przez Qwintus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Tradycja podtrzymana!Chociaż rybka dotarła tylko do 2oo to fajowy wieczór. :banghead: Stale ktoś nieświadomie dołączał biorąc udział w rybce :icon_eek: Fajne towarzycho to i czas przeleciał nie wiadomo kiedyTo... do następnej! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Co wy na to??? Według meteorologów w tym roku w Polsce nie będzie zimy. Czekają nas za to dodatnie temperatury i warunki klimatyczne kojarzące się z jesienią, a nawet wiosną.Jak twierdza meteorolodzy, powodem braku zimy ma być globalne ocieplenie. To właśnie ten proces sprawił, że tym razem gorące powietrze z Afryki dotrze aż do Polski. Tej zimy możemy spodziewać się temperatury w wysokości plus kilka stopni. Chłodniej ma być dopiero w połowie stycznia, lecz i tak nie będzie śniegu. Tak napisali na Onecie, więc nie wiem na ile to prawdziwe Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam :notworthy:Wczorajsza rybka była dla mnie przełomowa :buttrock: prowadziłem przez ok 5km do stacji benzynowej i się nie zgubiłem :biggrin: Poza tym fajnie że tradycja jest podtrzymywana.pozdrawiam i oby Onet nie kłamał :banghead:uLu Witam :biggrin:Wczorajsza rybka była dla mnie przełomowa :banghead: prowadziłem przez ok 5km do stacji benzynowej i się nie zgubiłem :icon_razz: Poza tym fajnie że tradycja jest podtrzymywana.pozdrawiam i oby Onet nie kłamał :bigrazz:uLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Co wy na to???Tak napisali na Onecie, więc nie wiem na ile to prawdziwe Pzdr No to nie wiem kiedy moto naprawię :notworthy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Wczoraj miałem problemy z forum więc wpisuję się dopiero dziś :) Jak zwylke miło było spotkać rybkowiczów :) uLu dzięki za podholowanie na stację :) do zobaczenia na następnej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 No to nie wiem kiedy moto naprawię :) :)No właśnie! A mi dziś radio rano powiedziało, że na poniedziałek zapowiadają pierwszy śnieg. Chyba nie musze dodawać, że chciałam wywalić radio przez okno :) Ale ja im i tak nie wierzę :smile: No i wczoraj niechcący nawet załapałam się na koniec Rybki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Dziś raczej na dalsze śmiganie nie będę się wybierał bo nie mam ciepłych ciuchów na moto Co do szmatek - w tchibo rzucili bieliznę z dodatkiem coolmaxu i taką bez ale piszą że też ciepłochronna.Poza tym fajne kominiarki. bielizna - od 30 do 70pln kominiarki 19pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 tak te z tchibo wyglądają fajnie w dodatku tanie w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja szmatki dostałem na urodziny i jestem straszliwie zadowolony.Nawet ostatnia wycieczka 80 km w jedną mańkę i po zmroku skończyła się bez większych odmrożeń :icon_mrgreen: Moim skromnym zdaniem warto zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 w tchibo a gdzie to jest ??? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 a gdzie to jest ??? :notworthy:Niedawno otworzyli w M1 w Markach, a niebawem będzie kolejne w Reducie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Niedawno otworzyli w M1 w Markach, a niebawem będzie kolejne w Reducie :icon_mrgreen: Pierdu pierdu. Nie w M1 tylko Centrum Handlowe Targowek przy Głębockiej. Tam gdzie Kerfur :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 a gdzie to jest ??? :eek: Outlet tchibo jest w fassionhausie, ale tam katalogowe są troszkę później i nie wszystko:( W tesco przy Puławskiej ale tam zawsze na pierwszy rzut dają większe numery, na razie nie ma M jest tylko XL:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) A mi dziś radio rano powiedziało, że na poniedziałek zapowiadają pierwszy śnieg. To chyba tylko w Tatrach :icon_biggrin: no może jeszcze u Bubera :icon_twisted: pozdro Edytowane 14 Listopada 2008 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi