Teosik Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Pogoda jak drut. Zabawa bedzie dobra. :crossy: "Będą Państwo zadowoleni" :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 moze głupie pytanie zadam :crossy: ale bede pierwszy raz i ze tak zapytam o ktorej planowany jest koniec i co bedzie w "programie" , mam nadzieje ze jakiejs gafy nie strzelilem :cool: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 moze głupie pytanie zadam :crossy: ale bede pierwszy raz i ze tak zapytam o ktorej planowany jest koniec i co bedzie w "programie" , mam nadzieje ze jakiejs gafy nie strzelilem :biggrin: pzdr Każdy kończy kiedy chce :cool: A w programie ognisko i dobra zabawa :biggrin: PozdrawiamTeosik Kto wezmie Bachora na plecaczka?? Zgłaszać sie proszę do Mariny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Aiyo.Dzięki za mapę, przyda się :-) Zgłosiłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 lekko spozniony przez robote, zglaszam sie na rybke, na plecaczka, do katamranu na ognisko i na kapiel w oceanie - chyba wszytsko doczytalem co tu nasmarowaliscie podczas mojej nieobecnosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Fiery ciebie to 100 lat nie widziałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Powinienem dotrzeć tak 19:15-19:30 już na miejsce. Do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Kto wezmie Bachora na plecaczka?? Czyli ile dzisiaj osob smiga ???Czy ktos chce jechac a nie ma jak ???Ja moge puszka podjechac pod Torwar i kogos wziac. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 puszki zostaja w domu, Bachor juz zagospodarowany, Fiery go bierze, znaczy jako plecaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 kto to wie ile osób dzisiaj się zjedzie na rybkę ? wielka niewiadoma, ale pogoda jak drut więc można spodziewać się dużej grupy. ja śmigam moto wiec za puszkę dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 puszki zostaja w domu, Taaaaaaaa .........Tylko ze moj motur bedzie dopiero w piatek :banghead: Chyba ze mnie ktos jako plecak wezmie .... z Ursynowa :buttrock: :buttrock: Jakby co .... namiar: 512-273-514 :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 niestety ja nie pomogę bo śmigam z plecaczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Marina, wziąłbym dziś smar w sprayu, pomożesz? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Taaaaaaaa .........Tylko ze moj motur bedzie dopiero w piatek :banghead: Chyba ze mnie ktos jako plecak wezmie .... z Ursynowa :buttrock: :buttrock: Jakby co .... namiar: 512-273-514 :lalag: A dokładniej gdzie na Ursynowie? Masz kask? Daleko masz do Tesko przy Puławsiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Taaaaaaaa .........Tylko ze moj motur bedzie dopiero w piatek :banghead: Chyba ze mnie ktos jako plecak wezmie .... z Ursynowa :buttrock: :buttrock: Jakby co .... namiar: 512-273-514 :lalag: To wpadaj puszką, trudno :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi