VT1100 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Witam wszystkich.Mam wielki problem, mianowicie brat cioteczny dostal w prezencie weselnym HONDE SHADOW VT1100 z 87r ale niestety spalil sie modul zaplonowy. Chlopak sie zalamal i stracil sesn zycia. Mam wiec do Was wielka prozbe wlasnie zwiazana z ta sprawa czy ktos nie ma takiego modulu do sprzedania lub gdzie cos takiego mozna dostac przepatrzylem neta w zdluz i w szez i nie ma nic takiego. Bardzo bym prosil o opinie w tej sprawie. Z gory dziekuje i pozdrawiam P.S.Gdyby ktos cos wiedzial na ten temat podam swoje gg : 4287116 bardzo prosze pisac nawet jak mnie nie ma. posiadam wszystkie oznaczenia i szczegolowy opis modulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nie chce mi sie wierzyc zeby dealer Hondy nie mogl tego modulu sprowadzic.Jakim cudem mlody zonkos stracil sens zycia po stracie modulu - rozumiem zeby go stracil po stracie kogos bliskiego. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VT1100 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 chlopak sie zalamal i tyle. a owszem dealer hondy by go sprowadzil ale nie kazdego stac zeby wywalic 3000 zl od tak sobie. nie kazdy ma takie pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Eh, strach pomyśleć co by było gdyby zatarł silnik. Nie trzeba przesadzać, jak ktoś może to pomoże. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VT1100 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 wlasnie dostalem juz linka z takim modulikiem ale nie wiem czy bedzie pasowal bo rozni sie numer katalogowy. bo jesli kostki i kable sie zgadzaja to nie wiem czy cos moze sie dzialac.ale dziekuje za slowa otuchy.:icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja mialem kilka lat temu klopoty z modulami zaplonowymi do Vt500c - uzywane w Polsce (bylo ich brak chodzily po 500-700 zl - nowe powyzej 1800 i dlugo czekac - kupilem z anglii na ebayu 2 sztuki plus kilka innych malych badziewi za 300 zl z przesylka :biggrin: poszukaj na ebayu tam zawsze sie cos znajdzie i taniej niz u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi