samson Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 Jak w temacie.Mam problem ponieważ moje są stare i straciły po 25 latach swoje właściwości.Nie da się dobrze wyregulować wolnych obrotów, motocykl wolno wchodzi na obroty i powoli z nich schodzi. W Larssonie i Klasie nie mają. Olek motocykle nie ma. W Magazynie Wysyłkowym BOT mają ale to koszt 117 EUR za sztuke 8O. Co ciekawe znajomy niemiec kupował do swojego GS400 w Niemczech i zapłacił za nowe dwie sztuki 89EUR (BOT importuje chyba części z niemiec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Myslalem juz o tym i to jest problem. Tanio mozesz capnac na EBay.de, ale raczej cale gazniki. No i jest problem ze beda tez twarde - jak twoje.Mozesz sprawdzic rozmiar gaznikow od GS 500 i moze takie kupic uzywane. Jezeli srednica gardzieli jest ta sama to nie powinno byc zadnych problemow z przekladka.Cene nowych oryginalnych juz znasz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 4 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Znalazłem całe gaźniki, są z roku 1977 czyli jeszcze starsze od moich.Sprzedający mówi, że kupił je do swojego moto ale nie zdążył ich wypróbować i i sprzedał motocykl. Na moje życzenie rozebrał gaźniki i powiedział, że membrany są w bardzo dobrym stanie (zdziwiłbym się gdyby co innego powiedział :lol: ). Tak wyglądają owe gaźniki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 4 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 A tak membrany: http://www.astercity.net/~tombra/membrany.jpg (uwaga duże). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 A za ile calosc? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 5 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 A za ile calosc? Adam M. Poniżej 20 EUR tak mi się wydaje.Póki co jest 11 EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 Jezeli wlasciciel zgodzil sie przeslac to do Polski to wzialbym z zamknietymi oczami.Membrany ( na oko ) wygladaja na dobre tzn miekkie. Oczywiscie na zdjeciu pekniec nie zauwazysz, ale w tej cenie bym zaryzykowal. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 5 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 Jezeli wlasciciel zgodzil sie przeslac to do Polski to wzialbym z zamknietymi oczami.Membrany ( na oko ) wygladaja na dobre tzn miekkie. Oczywiscie na zdjeciu pekniec nie zauwazysz' date=' ale w tej cenie bym zaryzykowal. Adam M.[/quote'] Aukcja skończyła się dzisiaj i wygrałem. Koniec to 11 EUR.Gość jest rzetelny więc mam nadzieje, że wszystko będzie w stanie idealnym tak jak mnie zapewniał.Wiesz Adam, na moich membranach nie ma śladu zużycia - a jak się zachowują :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 Jezeli wlasciciel zgodzil sie przeslac to do Polski to wzialbym z zamknietymi oczami.Membrany ( na oko ) wygladaja na dobre tzn miekkie. Oczywiscie na zdjeciu pekniec nie zauwazysz, ale w tej cenie bym zaryzykowal. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi