Swirus Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam all :biggrin: Chiałbym sie dowiedzieć czy mieliście juz stycznoczność z "Wielkimi Bratami", czy np. ta technika podziałała czy to tylko pic na wodę co tu piszą : http://www.gazetaecho.pl/cgi-bin/echo/moto/moto/art/2006/0 I czy np. jak przyślą zdjęcie z mandatem a motocykl jest zarejestrowany na 2 osoby (współwłaściciel) to kto dostanie punkty i jak to sie rozłoży jak nie będzie wiadomo kto w tamtym dniu prowadził motocykl :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Policja zawsze zakłada, że to właściciel prowadził..piszesz oświadczenie kto był kierowcą..Ja mam pewien sposób na to - proszę przy wezwaniu na komisariat, abym mógł napisać do naczelnika wydziału pismo, w którym się kajam i poddaję lekkiemu biczowaniu.. że pierwszy raz, zę coś tam...Na 3 razy 2 razy mi się upiekło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 jesli wlasciciel wyprze sie prowadzenia i nie wskaze osoby ktora prowadzila, to mandat zaplaci wlasciciel , punktow nie dostanie nikt, wiem to autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek_wawa Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 jest też bardzo często tak, że policja lub straż miejska nie wyślą wezwania lub mandatu w terminie i sprawa automatycznie trafia do sądu. Wtedy przydaje sie wciskanie, że wtedy było wiele osób które mogło jechać tym motorem czy samochodem i jest sie w stanie ustalić kto to mógł być, wtedy sprawa w sądzie zostaje zawieszona a właściciel dostaje do zapłaty mandat bez punktów, od zapłaty nie da sie wykręcić, ktoś ucierpieć przynajmniej materialnie musi... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swirus Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 :wink: Dzieki za pomoc SZEROKIEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi