blue Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ups, ale dzwon. Chyba zabrakło rozumku w worku zwojów mózgowych. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Aluminiowa czy z papieru? Może to i dobrze, bo by kolesia przecedziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Szczerze mówiąc to myślałem, że tego typu bramy są bardziej wytrzymałe. http://www.smog.pl/wideo/18600/motocyklist...ywalil_w_brame/ Panika, tylny hamulec, długo hamował. Musiało boleć :P PS. co to za motocykl?, wygląda na Ducati. Widać jakim ogromnym doświadczeniem jeźdźieckim charekteryzował się ten biker... :icon_mrgreen: Kto by otwierał bramę przed Ducati??! A coś przeciwko Ducati? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A coś przeciwko Ducati? Ja myślę że raczej chodziło o coś w stylu: Bramy dla ducati nie trzeba otwierać, ducati sobie same bramy otwierają. Co widać na dołączonym filmie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 może chciał przez szczeline sie przecisnąć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) No cóż mi się kiedyś zdarzyło przejechać przez zamkniętą bramę Simsonem skuterem .. Czy to o ten film chodzi ?? Pytam bo mi smog nie działa niestety ... http://pl.youtube.com/watch?v=9J0NHL0F5dATak to ten sam film.PS. nie wiedziałem gdzie dać temat, do działu Humor, czy Przy Piwie, bo do tego działu jakoś mi to nie pasowało hehe :-D A coś przeciwko Ducati?noup Edytowane 5 Czerwca 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi