Pi00r3k Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam! Mam problem jak wyżej. Poszła mi linka od sprzęgła w moim rieju a w motorlandzie trzeba czekać miesiąc na nową, bo nie mają na stanie i muszą sprowadzić. Macie jakieś sugestie? Gdzie to moge kupić? Czy może jakoś samemu to zrobić?;/ Co jak co ale części do rieju są słabo dostępne i drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Linka stalowa 2-2,5mm na metry w Obi lub Castoramie (ew. w zwykłym żelaźniaku) to koszt rzędu kilka zł,do tego dwie baryłki zakręcane na śruby ze sklepu rowerowego po 1zł/szt. u mnie w gsx daje radę taki kit ;D Instrukcji montażu chyba nie trzeba dawać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ostatnio zupełnie pzrypadkiem znalasłem w larssonie zestaw naprawczy do cięgien w zetawie linka i kilka sztuk baryłek różnego rodzaju zakręcane na śruby. pewnie powyższy sposób będzie tańszy o ile nie masz na lince jakichś udziwnionych baryłek.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi