Adam Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 W imieniu organizatora imprezy maniastudio.pl pragnę serdecznie zaprosić wszystkich forumowiczów interesujących się takimi przedsięwzięciami na tegoroczny festiwal muzyki i sztuki alternatywnej Manifest 2008. Mimo, że nie byłem fanem takiej muzyki i imprez w stylu Woodstocku, po zeszłorocznej edycji nie przepuszczę już żadnej takiej imprezy. Tłum ludzi o "kolorowym" podejściu do życia, świetna zabawa, zero agresji i dobra muzyka przekonały mnie w zupełności, że warto poświęcić troche czasu i pieniędzy na taką impreze. W zeszłym roku spotkałem grupy ludzi z Ukrainy, Białorusi i Czech, przyjeżdżali busami, spali i pili w busach i na trawnikach i mimo tego nie było żadnych bójek, zaczepek ani złodziejstwa. Jeżeli jest ktoś zainteresowany przybyciem motocyklem, mogę użyczyć swojego garażu na sprzęt, a i miejsce do spania dla kogoś spokojnego sie znajdzie. Zapraszam Więcej informacji na stronie http://festiwal.maniastudio.pl/ Na youtube mozna znaleźć wiele nagrań wideo z zeszłorocznej edycji. Tutaj teledysk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witaj, może cały mz-klub do Ciebie przyjedzie. Zmieścimy się w garażu? :wink: :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 W garażu bez problemu. Pod moim blokiem jest wieelkie pole wykupione wiele lat temu przez pewną bizneswoman i można tam bez problemu napalić ognicho, rozłożyć namioty i drzeć ryje całą noc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi