Gość joserodo Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 No i stało się po ponad półtroamiesięcznej batalii wreszcie jest. Niektórzy z was juz widzieli.:www.wgm.friko.pl Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Siema No nareszcie ruszyła.Tylko mi się strasznie długo wczytuje.A u was jak szybko. Dodam, że mam neostradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Dodam, że mam neostradę.I wszystko jasne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Rad3k co miałeś na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Tez mam neostrade i zauwazylem ze przez ostanie pare miesiecy zeszla na psy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Siema No nareszcie ruszyła.Tylko mi się strasznie długo wczytuje.A u was jak szybko. Dodam, że mam neostradę. To nie zalezy od twojego łącza (no zależy ale nie tak bardzo ) tylko od serwera na którym znajduje się strona. Friko.pl i pwiko.pl to chłam tylko że oferuję dużo miejsca i obsługuje php i dużo osób korzysta (ja też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 jedna poprawka:oficjalny adres to: http://www.wgm-eteam.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 A u mnie otwiera sie superszybko. To jednak zalezy od łączy bo ja mam astercity Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 A u mnie otwiera sie superszybko. To jednak zalezy od łączy bo ja mam astercity Ciekawostka' date=' ja mam ACN i strona ładuje się strasznie wolno. Powiniście albo zmienić providera albo bardziej zoptymalizować sajt. Co do tej fotki:http://www.wgm.friko.pl/galerie/filu-gal/5.jpgW tym wydaniu RMX wygląda conajmniej jak DR400 :banghead: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 A u mnie otwiera sie superszybko. widocznie ladowales ja juz z tempa lub offline` folder`u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 A ja mam modem - otworzyła się w ja wiem... 5 sekund? :mrgreen: FUCK THE NEOSTRADA AND OTHER CONNECTED TO THE INTERNET (czy jakoś tak:) ) MODEM RULEZZZZ :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 To dziwne. U mnie na modemie zapierdziela jak marzenie (nawet po opróżnieniu cache w mozilce). A po ostatniej optymalizacji nawet szybciej. Zmniejszyłem objetość grafiki do minimum (layout z 120 KB do 70 KB). Zauważyłem u kumpla na neo, że też się ładuje wolno (nawet wolniej niż na moim mdemie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 A ja mam Neo i w przyzwoity tempie mi sie załadowała. Pozdrawiam. PS. Kawał dobrej roboty Jose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi