R6surfer Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 No to rzeczywiście mnie zmartwiłeś hehehehe, przecież napisałem wyraźnie, że TC-5 Tyle, że to te same grafiki więc nie żadne heheheheTC6 w Europie to TC5 w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 TC6 w Europie to TC5 w Japonii Heheheheheheheheheheheheheeheheheheheheh :D :biggrin: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ktoś mi cos mówił, że kaski ze stanów nie mają europejskiej homologacji. Poza tym amerykańskie często nie mają nic w zestawie. Suma sumarum się nie opłaca.A japoński niby ma europejską homologację? :D RFy nie mają pinlocka i to jest ich największy ból. Osłonę brody i nosek też się dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi