terlek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 witam wszystkichtaka sprawamam honde pc800, ale nie mam do niej modułu zapłonowego. nigdy go nie było (taką kupiłem)nie wie ktoś od czego może pasować moduł? albo jeżeli ktoś taki ma, to numer z niego - nawet nie wiem do końca czego szukampozdrawiamkrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexrafi Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Możesz wrzucić schemat instalacji elektrycznej tego motocykla?? Może od czegoś by się dopasowało, tylko nie jest mi znany kąt wyprzedzenia zapłonu, i czy jest on stały czy zmienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 nie wie ktoś od czego może pasować moduł? albo jeżeli ktoś taki ma, to numer z niego - sasiad ma Pc800 to jak bardzo potrzebujesz to ci spisze numer modulu, choc przyznam ze nei chce mi sie plastikow sciagac...a co do podpasowania innego to modul powinien pasowac z VT, transapa, afriki, i innych z rodziny 3 zaworowych Hondy z lat 80-90 nie wie ktoś od czego może pasować moduł? albo jeżeli ktoś taki ma, to numer z niego - sasiad ma Pc800 to jak bardzo potrzebujesz to ci spisze numer modulu, choc przyznam ze nei chce mi sie plastikow sciagac...a co do podpasowania innego to modul powinien pasowac z VT, transapa, afriki, i innych z rodziny 3 zaworowych Hondy z lat 80-90 nie wie ktoś od czego może pasować moduł? albo jeżeli ktoś taki ma, to numer z niego - sasiad ma Pc800 to jak bardzo potrzebujesz to ci spisze numer modulu, choc przyznam ze nei chce mi sie plastikow sciagac...a co do podpasowania innego to modul powinien pasowac z VT, transapa, afriki, i innych z rodziny 3 zaworowych Hondy z lat 80-90 nie wie ktoś od czego może pasować moduł? albo jeżeli ktoś taki ma, to numer z niego - sasiad ma Pc800 to jak bardzo potrzebujesz to ci spisze numer modulu, choc przyznam ze nei chce mi sie plastikow sciagac...a co do podpasowania innego to modul powinien pasowac z VT, transapa, afriki, i innych z rodziny 3 zaworowych Hondy z lat 80-90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terlek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 troszke mnie długo nie było, bo taki człowiek zalatany:) dzieki maniek, narazie moze nie rozbieraj go (chociaż moduł jest prawie na wierzchu), bo jedzie do mnie juz od ntv (podobno taki sam) i zobacze jak bedzie, tylko przez ten strajk poczty to bym go rowerem przywiózł szybciej:/ od transalpa ma inne kostki. u mnie są prostokątne, a tam takie owalne.schematu zadnego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi