Moskit1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam Bardzo dobrze pasuje uchwyt pod sadełko a części opierająca super leży na baku. Powiem szczerze ze jest to stabilne !!!!!!!!!! Znaleziony przedmiot był zamontowany przy komarze!! I na dodatek jest to zrobione ze smakiem :icon_exclaim: Może jednak był to wytwarzane hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Mnie to wygląda na siedzienie dla szczyla przy transporcie do prtzedszkola lub do pierszych klas szkoły podstawowej:)Podobne mocowało sie na rowerach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 tak tak to na małego pyrdka Jak przyjdzie dzień na remont komara to zastosuje to i pokarze ja to wygląda w efekcie heheh :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Nie tam żebym się reklamował http://moto.allegro.pl/item559074315_fajka...poki_warta.html mam tego cały wór, piszcie na PW przy większych ilościach zrobię rabat pozdr. @MOC: Od tego jest odpowiedni temat zalozony, jezeli chcesz sprzedac napisz w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Właśnie kupiłem komara, dość młodego bo z 84 roku. Od pierwszego właściciela (nie mogłem go oderwać od komurki) kompletny. Nie znam się na komarach ale jako papier dostałem Potwierdzenie Zgłoszenia do Rejestracji i nr fabryczny jest 12 cyfrowy, a dokładnie 577398482767 jestem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi