szatanica Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Lecimy jutro ( a własciwie już dzis :biggrin: na wycieczkę w okolice Twierdzy Modlin. Jest to wstępna koncepcja i głowy są otwarte na sugestie. Spotkanie: TU Spotykamy sie o godzinie 14.00 na parkingu przed wypożyczalnią Beverly Hills na Toruńskiej. Ma to byc lajtowa, spokojna wycieczka...wersja dla emerytów:D Dojezdzamy na miejsce akurat na jakis obiadek. Wskakujta na swoja maszynki i przylatujecie do nas :smile: kontakt - Kaśka 603603808 Edytowane 31 Maja 2008 przez szatanica Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 :notworthy: na zdrowie i za udana trase :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Mała zmiana planów....niestety organizator szanowny się rozchorowała (znaczy się ja :icon_eek: i nie bede mogla uczestniczyc w wycieczcę. Dostałam jednak cynk od kolegi Macka, ze prawdopodobnie sie wybiorą, więc myśle, ze jednak ktoś sie na miejscu pojawi. Tym czasem ja idę sie kurowac i niedlugo nadrabiam straty :icon_question: Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dostałam jednak cynk od kolegi Macka, ze prawdopodobnie sie wybiorą, więc myśle, ze jednak ktoś sie na miejscu pojawi. Nikt się nie pojawił, co nie przeszkodziło, żeby nawinąć kolejne 250km na licznik. Pogoda miodzio, byle nie w mieście :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Lecimy jutro ( a własciwie już dzis :wink: na wycieczkę w okolice Twierdzy Modlin. Jest to wstępna koncepcja i głowy są otwarte na sugestie. Spotkanie: TU Spotykamy sie o godzinie 14.00 na parkingu przed wypożyczalnią Beverly Hills na Toruńskiej. Ma to byc lajtowa, spokojna wycieczka...wersja dla emerytów:D Dojezdzamy na miejsce akurat na jakis obiadek. Wskakujta na swoja maszynki i przylatujecie do nas :biggrin: kontakt - Kaśka 603603808Apropos Twierdzy Modlin to w najblizszy piatek (6,7,8 czerwca) i weekend jest tam zlot motocyklowy organizowany przez koleżanki Amazonki: www.amazonswmc.pl Jadę tam z kumplem w piatek i zostajemy do soboty.Może sie przyłączycie, blisko w sumie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Z nocką to pwnie nie dam rady, ale może w sobotę? Co prawda motobajzel na Służewcu się szykuje, a mam tam trochę do wydania :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 modlin na tyle blisko i mozna se podskoczyc na pare godzin praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider1972 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 hmm w piatek niedaleko modlina , na poligonie w Kazuniou rozpoczyna sie zajjebisty zlot klubu AMAZONS ....wstepnie myslmy z Mackiem by tam ruszyć Easy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) hmm w piatek niedaleko modlina , na poligonie w Kazuniou rozpoczyna sie zajjebisty zlot klubu AMAZONS ....wstepnie myslmy z Mackiem by tam ruszyć Easy Ale ja jestem głupia c*** (jak to w tym dowicipie o czerwonym kapturku :)Szkoda, ze nie sprawdzialm posta wczesniej...bylismy na Amazonkach i moglismy sie spiknąc.... Mamy kilka fajnych foteczek.Jak Wam sie podobało? mysmy zawinęli na godzinke w sumie tylko...podjechalismy do Twierdzy, wypilismy po coli i tyle...na nocke nie dało sie zostac.. Edytowane 8 Czerwca 2008 przez szatanica Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ale ja jestem głupia c*** (jak to w tym dowicipie o czerwonym kapturku :)Szkoda, ze nie sprawdzialm posta wczesniej...bylismy na Amazonkach i moglismy sie spiknąc.... Mamy kilka fajnych foteczek.Jak Wam sie podobało? mysmy zawinęli na godzinke w sumie tylko...podjechalismy do Twierdzy, wypilismy po coli i tyle...na nocke nie dało sie zostac.. Czekam na link do Twoich fotek lub MMS pozdrarab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oj tam, wszyscy czekamy... zwłaszcza Ci którzy nie byli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oj tam, wszyscy czekamy... zwłaszcza Ci którzy nie byli :biggrin: A prosie prosie: --------------------------->TU Czekam na link do Twoich fotek lub MMS pozdrarab A co z naszym śmignakiem i Fazereczką jutro? Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Noooo fotki urocze... ale gdzie te amazonki??? :biggrin: A kolegę z jego żółtym spirytem :cool: :clap: nie dawno miałem przyjemność poznać w McDonaldzie - pozdrowionka! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Noooo fotki urocze... ale gdzie te amazonki??? ;) A kolegę z jego żółtym spirytem ;) ;) nie dawno miałem przyjemność poznać w McDonaldzie - pozdrowionka! ;) Świat jest mały...ot co...:clap: Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 hehe...fakt świat jest mały wychodzisz po fajki wracasz do domu 1000 kilisów na licznik wskoczyło :biggrin: i kupe luda się spotkało :flesje: a na amazonkach było zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi