seklet Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam,potrzebuje informacji na temat rozmiaru ( szerokości ) felg przedniej i tylnej w motocyklu XR400R. (najlepiej z 2002r) choć nie przypuszczem by przez lata coś się tu zmieniało.Zamielniłem się felgi super moto na enduro i przednie felgę mam przesuniętą o 2 cm na jedną stronę, tylna też przesunięta choć nie tak mocno. W manualach niema tych informacji są tylko ofsety od tarczy hamulcowej.Czy jakiś właściciel hondy XR400 mógłby zerknąć na felgi (pod warunkiem, że ma orginalne) i przesłać mi inforamcję która jest tam wybita.PozdrawiamI wielkie dzieki.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam, nie wiem dokładnie jak w xr400 ale w 600tce z przodu mam 1,6 cala a z tyłu 2,15 cala, przód pewnie będzie taki sam a tył ??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur2 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 21 1.618 2.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seklet Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Dziekuje:icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi