cathykgb Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Dzięki. Poradzę sobie.Nurtuje mnie natomiast kolejny, banalny pewnie problem. Jak się sprawdza poziom oleju?Daleko tak nie pociągnę. Może ktoś posiada jakąś elektroniczną wersję instrukcji obsługi? Ułatwiło by mi to znacznie życie.nie instrukcja, bo serwisówka - ale myślę że będzie równie przydatnaVN800 tylko chyba trzeba się zarejestrować żeby ściągnąć (za free) :wink: Edytowane 2 Czerwca 2008 przez cathykgb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocop Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dzięki, spróbuję.A co z tym poziomem oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 okienko kontrolne- dół silnika lewa strona. aha - przy wymianie nie lej wg instrukcji (np.3 l), tylko wlej 2,8 l i ew. dolej. Zwracaj uwagę także na czujnik bocznej kosy (odcina zapłon :bigrazz: ) - po dłuższym postoju(powyżej miesiąca) psiknij WD40. Najlepszy olej do VN800 to wg mnie Castrol czerwony półsyntetyk - znacząca różnica w porównaniu do BellRay czy Mobila. poza tym przydałoby się wypruć wydechy (ale K&N'a nie polecam) ... i... w palnik - bo (oprócz HD ;) ) Vulcany to najlepsze motocykle. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocop Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dzięki, znalazłem jednak sam wcześniej - choć nie spodziewałem się, że będzie to aż tak nisko.Cały czas chodzi mi po głowie Motul, ale rozważę też tego Castrola.Czujnik działa w ten sposób, że silnik gaśnie przy próbie ruszenia. Więc chyba ok. Choć w poprzednim moto samo rozłożenie nóżki odcinało zapłon.Nad tłumikami też się zastanawiam. Choć na kompletne wybebeszenie to raczej się nie zdecyduje. Myślę o jakimś rozwierceniu - poczytam trochę to zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi