Merh Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 czyscic otury,niedlugo wyjazd. kupiłech farbeńki,to sobie dziećki pomalujo łobrazecki :buttrock: heeej :) na łobrazkach motury i moturzysci i cały szpital :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Przypominam, dla tych co lecą od Lubartowa. Zbieramy się 13.00 na parkingu restauracji piastowskiej w Niemcach. 100 metrów po minięciu kościoła skręcać w prawo na skrzyżowaniu( w sumie jedyne takie w Niemcach):buttrock: Bede już czekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Fajnie było, z niecierpliwością czekam na zdjęcia. Mam nadzieje, że w wieczornej panoramie coś wspomną a nawet pokażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 no normalnie i'm impressed :icon_mrgreen: wielkie dzieki wszystkim ktorzy zabrali sie z nami do łucki. czekamy teraz do siodmego. Joaska-filma gdzies zamontujcie :icon_mrgreen: no piknie bylo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 HEJ!Siły nie mam mówić i pisać ale fotek kilka bardzo proszę http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S/DuEDz...in1Czerwca2008rDzisiaj tylko WIELKIE DZIĘKI za wszystko :buttrock: :crossy: :icon_rolleyes: Rozgadam się jutro.Padłam na mordeczkę :biggrin: Ale za trzecim podejściem na Plac Zamkowy udało mi się kupić loda.Mniam :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) dziękuje Nulce i wszystkim którzy przyczynili się do zorganizowania i wykonania tej całej imprezy, darczyńcom i uczestnikom, wyszło bardzo fajnie Cooltylko czemu tak krótko w tej panoramie było Evil or Very Mad ? mati nie poznałem Cię heh Ty chyba też mnie nie bardzo w pierwszej chwili ?" Edytowane 1 Czerwca 2008 przez czarek thunder-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 dziękuje Nulce i wszystkim którzy przyczynili się do zorganizowania i wykonania tej całej imprezy, darczyńcom i uczestnikom, wyszło bardzo fajnie Cooltylko czemu tak krótko w tej panoramie było Evil or Very Mad ? mati nie poznałem Cię heh Ty chyba też mnie nie bardzo w pierwszej chwili ?" hehe dopiero po pewnym czasie sobie przypomniałem;]Aftys.....bosko z tym balonikiem wyszedłes :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanieakk Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Super inicjatywa z tym dniem dziecka. Miasto Lubartów ożyło, dzieci dostały to, czego może my jako kurduple nie mieliśmy okazji zaznac, noi ludzie może przyzwyczają sie do jednośladów. Rzadko kiedy czerpie sie tak wielką radośc z posiadania motocykla. Uśmiech dziecka wyraża wszystko... Będę wdzięczny, jak ktoś wrzuci zdjęcia z LBR i Łucki na forum. W sobote KAPUCYNALIA. Zapraszamy!!! Pozdrawiam: YAMAHA RACING ZŁOTY FAZER :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 ło masz,ja myslałem ze was tu na forum nie ma :P myslelismy ze pierwsza parada pojedzie w kapucynalia,ale bedzie to druga,a co do wielkosci pewnie najwieksza w tym roku. a z tym tvp3 to smiech na sali "do niektorych zabawa przyjechała" i koniec tematu. OMG! porazka.dlatego nie ogladam tv... "telewizja kłamie" myslałem ze tu sie nigdy nic nie ruszy,ale nagle pojawili sie motuzysci z regionu :) zbijam zarabiac na paliwo :flesje: wrzucac foty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Faktycznie wyszła nam ta wizyta. Ale głównę podziękowania trzeba złożyć JOAŚCE!!! :flesje: Za zorganizowanie całej imprezy i oczywiście za sam pomysł;] P.S. wrzucac te foty szybciorem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 moje zdjecia :icon_exclaim:patrzajta :biggrin: siodmego chcemy to powtorzyc :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 dzisiaj zero czasu by wrzucic zdjecia, jutro obiecuje zrobic galerie :-)Jak narazie troche zdjec z lubartów24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanieakk Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 I jak tam ze zdjęciami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dzien dziecka - wizyta w szpitalu dziecięcym, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi