lon_91 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 http://moto.allegro.pl/item372996302_super...ona_tanio_.htmljestem zainteresowany ta CR, mógł by mi ktoś powiedzieć co tam może być nie tak...? i z jakimi kosztami sie trzeba nastawić na to? no + oczywiście pewnie tłok itd bo bez rozebrania silnika sie nie obejdzie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Po primo kolego to nie jest rocznik 95 tylko dużo starsza :icon_mrgreen:. wolał bym dołożyć tysiaka i kupic sprawna juz z lat produkcji około 93-95 bo za taka cene juz spokojnie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 z tysiakiem to problemu nie będzie,problem jest z tym ze o jaka nie dzwonie to sprzedana, albo 400km od domu...a myślałem ze tą bym kupił i oddał do naprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) To jest najwyżej 90-91 r nie warto kupować sprzętu tak starego i jeszcze spsuty :bigrazz: lepiej dorzuć coś kasy i za 5-5,5 kupisz coś 95- 96ps"95 to ja mam w sygnaturce,więc trochę różnica jest ;) Edytowane 29 Maja 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Lepiej kupić taniej i wyremontować a nie pchać się w moto na które cię nie stać :D Kupisz rozdupczy się a potem na naprawę kasy nie będzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi