Aśka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 tak tylko chciałam się upewnić :buttrock: no i przy okazji witam na forum! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 mnie tez sie podobalona nastepny taki wypad tez sie pisze, koniecznie Sam fotek nie robilem, wiec czekam na nastepne od was Pzdr Witamy Pszczółkę z czerwonymi skarpetami, niebieską (chyba :buttrock: ? ) wstążeczką i różowym balonikiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy pszczółek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) niebieska, niebieska ale starczy :Dbo ze mnie metroseksualiste zrobicie Piszcie lepiej kiedy nastepny wylot do domu dziecka, ktos cos tam szeptal ? Edytowane 6 Czerwca 2008 przez cichy pszczółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nastepny 15 czerwca Dom Dziecka na ul. Korotyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 niebieska, niebieska ale starczy :buttrock:bo ze mnie metroseksualiste zrobicie Piszcie lepiej kiedy nastepny wylot do domu dziecka, ktos cos tam szeptal ? Metro to byś był jakbyś sobie nogi i klatę depilował :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Metro to byś był jakbyś sobie nogi i klatę depilował :icon_rolleyes: Ale on to robi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ja na 15 czerwca się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi