Zmucha Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam.Chcemy z kumplem kupić powyższe kaski. Moje pytanie do Was czy Ktoś na forum ma dojście do tego modelu a w szczególności do jakiejś atrakcyjniejszej ceny?Będę wdzięczny za jakiś odzew.Z góry dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AnonimSprzedawca Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Hej Mam do sprzedania Shoei Raid II za 1000 zł. stan idealny (tylko przymierzany w sklepie). sprzedaje razem z paragonem ze sklepu www.motostore.pl jesli jestes zainteresowany to sie odezwij na GG 904001 (pisze niezaleznie od statusu bo czesto jestem niewidoczny) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 anonim się podpisał, ale może analfabeta..? pomijam datę, że po pół roku ofertę przedstawia, ale że nie potrafi rozczytać się w modelach? :wink:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi