PeKaWu Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Miala byc SV, jest Bandzior. Mam nadzieje ze nie pozaluje :biggrin: Jak na razie nie zaluje :icon_twisted: Fotek nie wrzucam bo juz na tym forum byly :) p.s. Marcin, rozumiem ze towar mozna zwrocic w okresie do 30 dni nie ponoszac kosztow i bez podania przyczyny? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 eee no napewno z Bandziora bedziesz zadowolony! :biggrin: Gratuluje sprzeta....a Suzi od Marcina SF z forum?? :icon_twisted: :wink: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 cos mi sie zdaje ze z forum "fotek nie daje bo juz byly na forum" , :) Przynajmniej pewniej z forum (tak mi sie wydaje)Gratki i szerokiej drogi / Fotki jednak pokaz :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 http://www.bikepics.com/members/marcinsf/01gsf600/ no i sie wydalo kto mi tego grata wcisnal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marnyk Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 no gratuluje :) czerwony kolorek - najszybszy :) szerokiej drogi i do zobaczenia, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi