Blinek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witam wszystkich!!!! Chwale sie, bo mam czym. Kupiłem sobie Yamahe Xt 600, przerobiona na supermoto, rok 93. zajebisty dzwiek;d;d, nowe opony, wydech. Normalnie nie moge sie na nia napatrzec. Jak bede mial czas to wstawie kilka fotek. Pozdrawiam zmotoryzowanych!!!!!!!!!! ;) :banghead: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Gratulacje!! Zapodaj foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 myślałem moją przerabiać na SM , ale podskładam kase i zakupie XT660X albo FMX650 :flesje: zapodaj jakieś fotensje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 O to fotki mojej ślicznotki :icon_exclaim::P, terraz tylko musze zrobic prawko na kat. A. Na dole daje obiecane fotensje:P http://www2.speedyshare.com/data/638124970...83/DSCF0034.JPG http://www3.speedyshare.com/data/905915116...26/DSCF0062.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blink Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Bardzo ładny motorek. Gratuluję :) Ja bym tylko zmienił kierunki na jakieś małe i dodał solidne handbary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 narazie to brak funduszy:P, ale pomalutku cos tam sie przy niej zrobi;P.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas600 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Elegancka maszynka.:) Ja swojego xt-eka doceniam okrutnie w bagnach strumykach jeszcze daje rade!Tylko ja czasami padam jak mam go wytargac z opresji.ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi