szatanica Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam cieplucho wszystkich (tak na marginesie, bo świeżyzna na forum :biggrin: . Temat markowski rozpoczynam, bo chociaż do Legionowa nie daleko (ukłon w kierunku już obecnego tematu), to swoich też można poszukac :) Cel oczywisty - wspolne wypady i zwiedzanie okolic, fajne traski, dużo zakrętów, miłe towarzystwo :) Z mojej strony sprawa przedstawia się tak:♣ jazda cruiserowa (100-130km)♣ sobota po 14.00 i nd , ewentualnie piątki♣ jestem jak najbardziej otwarta na propozycje dłuższych wycieczek :) Łatwo do mnie dotrzeć poprzez gg, bo korzystam z niego codzinnie :) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megamega Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Hej :buttrock:Fajnie , że jesteś jestem teraz z Wołomina - bliziutko ale do niedawna tez mieszkałam w Markach ...jestem tez czesto na gg i tak jak Ty stoję z czasem do jezdzenia.... :notworthy: też często nie mam z kim pojezdzic choc duzo kobiet sie zgłasza - ale Wiesz jak to jest - trudno zgrac sie z czasem...za dwa tygodnie lecimy na zlot do amazonek - jest gdzies o tym na forum...pomyśl...pozdrawiam Pat ps. Twoja stronka jest super jestem pełna podziwu dla zdolności kolezanki.... :notworthy: Edytowane 25 Maja 2008 przez megamega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Dzisiejsza wycieczka -> tu Było fajno...nastepnym razem bedzie wiecej osob...:) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Z linkiem coś ci nie wyszło :biggrin:.Wycieczki ...... wystarczy się trochę po forum rozejrzeć :cool: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Z linkiem coś ci nie wyszło :(.Wycieczki ...... wystarczy się trochę po forum rozejrzeć :flesje: .pzdr Sory, fakt...zaraz poprawiam :icon_mrgreen: Tu (http://picasaweb.google.com/szatanica) A ze ustawka mi nie wyszła, bo decyzja była szybka...szczerze mowiac nie chciało mi sie zapodawac tematu na forum i czekac cale południe na odpowiedz:) za dwa tygodnie lecimy na zlot do amazonek - jest gdzies o tym na forum...pomyśl...pozdrawiam Pat ps. Twoja stronka jest super jestem pełna podziwu dla zdolności kolezanki.... :biggrin: Dzięki :icon_mrgreen: A za 2 tygodnie to jest cała masa rzeczy ::crossy: Jest zlot w Sopocie na który mam rezerwacje, ale jeszcze sprawa niepewna, jest Góraszka, festyn lotniczy, jest impreza w CLUB ROCK na racławickiej ;)Ogarnąć trudno...Daj moze linka do tego posta o zlocie amazonek, co? :) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Sory, fakt...zaraz poprawiam :crossy:Tu (http://picasaweb.google.com/szatanica)Teraz hula :flesje: .Mniej więcej w podobnych okolicach i ciut dalej było jeżdżone w sobotę :icon_evil: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 To podeslij foteczki :D Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Daj moze linka do tego posta o zlocie amazonek, co? :notworthy:Wszystkie informacje są tu:www.amazonswmc.pl Ja też :icon_mrgreen: Pogoda ponoć już zamówiona :rolleyes: R. :banghead: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Wszystkie informacje są tu:www.amazonswmc.pl Ale czemu tu, na forum nie ma nic na ten temat? Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 To podeslij foteczki :cool:Nie robiłem, leniwy jestem :crossy: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi