Skocz do zawartości

Marki i okolice

szatanica
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam cieplucho wszystkich (tak na marginesie, bo świeżyzna na forum :biggrin: . Temat markowski rozpoczynam, bo chociaż do Legionowa nie daleko (ukłon w kierunku już obecnego tematu), to swoich też można poszukac :)

Cel oczywisty - wspolne wypady i zwiedzanie okolic, fajne traski, dużo zakrętów, miłe towarzystwo :)

Z mojej strony sprawa przedstawia się tak:

♣ jazda cruiserowa (100-130km)

♣ sobota po 14.00 i nd , ewentualnie piątki

♣ jestem jak najbardziej otwarta na propozycje dłuższych wycieczek :)

Łatwo do mnie dotrzeć poprzez gg, bo korzystam z niego codzinnie :)

Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować...

Hej :buttrock:

Fajnie , że jesteś jestem teraz z Wołomina - bliziutko ale do niedawna tez mieszkałam w Markach ...

jestem tez czesto na gg i tak jak Ty stoję z czasem do jezdzenia.... :notworthy:

też często nie mam z kim pojezdzic choc duzo kobiet sie zgłasza - ale Wiesz jak to jest - trudno zgrac sie z czasem...

za dwa tygodnie lecimy na zlot do amazonek - jest gdzies o tym na forum...pomyśl...

pozdrawiam Pat

ps. Twoja stronka jest super jestem pełna podziwu dla zdolności kolezanki.... :notworthy:

Edytowane przez megamega

Z linkiem coś ci nie wyszło :(.

Wycieczki ...... wystarczy się trochę po forum rozejrzeć :flesje: .

pzdr

Sory, fakt...zaraz poprawiam :icon_mrgreen:

Tu (http://picasaweb.google.com/szatanica)

A ze ustawka mi nie wyszła, bo decyzja była szybka...szczerze mowiac nie chciało mi sie zapodawac tematu na forum i czekac cale południe na odpowiedz:)

za dwa tygodnie lecimy na zlot do amazonek - jest gdzies o tym na forum...pomyśl...

pozdrawiam Pat

ps. Twoja stronka jest super jestem pełna podziwu dla zdolności kolezanki.... :biggrin:

Dzięki :icon_mrgreen:

A za 2 tygodnie to jest cała masa rzeczy ::crossy: Jest zlot w Sopocie na który mam rezerwacje, ale jeszcze sprawa niepewna, jest Góraszka, festyn lotniczy, jest impreza w CLUB ROCK na racławickiej ;)

Ogarnąć trudno...

Daj moze linka do tego posta o zlocie amazonek, co? :)

Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować...

Sory, fakt...zaraz poprawiam :crossy:

Tu (http://picasaweb.google.com/szatanica)

Teraz hula :flesje: .

Mniej więcej w podobnych okolicach i ciut dalej było jeżdżone w sobotę :icon_evil: .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.