rolnik896 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 witam mogłby mi jakis posiadacz hondy ns1 powiedziec jak wygodnie zmierzyć poziom oleju w zbiorniczku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Przypuszczam ze chodzi ci o zbiorniczek od dozownika bo chyba innego nie ma wiec znow po co mierzyc?? masz kontrolke jak sie zapali to znaczy ze pasowlaoby dolac, no ale jezeli juz chcesz to ja patrze zawsze z boku tam widac zbiorniczeki widac ide jest oleju.To tak po mojemu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik896 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 odnosnie mojej sytuacji kontrolaka nie działa jak i cały prędkościomierz a zbiornik jest zrobiony z nietypowo z ciemnego tworzywa przez co nic nie widać wczoraj sie dowiedziałem zeby coś włozyc do zbiornika ale nie weim czy to dobry pomysł podobno to dzaiła na zasadzie sprawdzania oleju w silniku za pomoca precika ale jeszcze nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 odnosnie mojej sytuacji kontrolaka nie działa jak i cały prędkościomierz a zbiornik jest zrobiony z nietypowo z ciemnego tworzywa przez co nic nie widać wczoraj sie dowiedziałem zeby coś włozyc do zbiornika ale nie weim czy to dobry pomysł podobno to dzaiła na zasadzie sprawdzania oleju w silniku za pomoca precika ale jeszcze nie próbowałem.a co ma piernik do wiatraka ???nic... tak samo nic nie ma olej ze skrzyni do oleju do paliwa :flesje: a moze masz tak brudny ten zbirniczek ze tylko Ci sie wydaje ze jest on z innego tworzywa. Moja podpowiedz napraw sobie kontrolke albo kup normalny zbiorniczek oleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik896 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 chodziło mi o sprawdzanie oleju w silniku samochodowym gdzie sprawdasz za pomocą metalowego precika . a kontrolka w raz ze predkosciomierzem juz zamówione sa w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi