damian900712 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam. Mam do sprzedania kurtkę skórzaną na motocykl (RAMONESKA). Rozmiar L, ale ja mając XL spokojnie w nią wchodzę. Skóra ma odpinaną podszewkę, więc jest dobra całym rokiem. :P Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: [email protected] Cena 600 zł. Zdjęcia wyślę na maila jeśli będą chętni. :) POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroz Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam. Mam do sprzedania kurtkę skórzaną na motocykl (RAMONESKA). Rozmiar L, ale ja mając XL spokojnie w nią wchodzę. Skóra ma odpinaną podszewkę, więc jest dobra całym rokiem. :flesje: Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: [email protected] Cena 600 zł. Zdjęcia wyślę na maila jeśli będą chętni. :) POLECAM! nową kupiłem za 400 na ebayu, lepsza niż te co można kupić po 800 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian900712 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Są rożne rodzaje, więc i różne ceny można złapać :) Co do ceny to można się przecież dogadać i wcale nie musi pójść za 600 zł. Czekam na chętnych.:flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ja moją kupiłem za 10 pln. W piątek (bo najtaniej) i ważyła półtora kilo ;) :biggrin: :cool: :icon_razz: :icon_eek: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian900712 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 hehe... :buttrock: ale tu jest moa o nówce sztuce :buttrock: miałem ją na sobie jakieś dwa, trzy razy... czekam na propozycje... :buttrock: co do ceny to się dogadamy... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian900712 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Oferta wciąż aktualna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi