matib1990 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam!!Ma ktoś może pomysł albo moze mi pomóc jak skolować szczotki do rozrusznika do Cagiva Mtio 92 rocznik??Z góry dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 zależy jakie są duże i z jakimi końcówkami....można pewnie dosztukować pilnikiem od malucha chyba że mają jakieś specjalistyczne zakończenie Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matib1990 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Coraz weselej.Właśnie sie dowiedziałem że bendix też jest do wymiany więc teraz prosze o pomoc :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damus666 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam. W moim moto(yamaha XS 400) tez jest sprzeglo rozrusznika do wymiany.... Ale jest cos dziwnego, bo gdy krece walem do tylu, to rozrusznik tez sie kreci... a gdy krece rozrusznikiem to tylko tryby sie kreca, a wal nie.... na czym polega te sprzeglo?? jak wymienie te waleczki i sprezynki to bedzie wszystko ok?? Prosze pomozcie :biggrin: Bo juz nie wiem o co chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi