ZQ23 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 planujemy jutro zrobić wypad do lublina na herbatę. jest ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
javol Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 WitamZapraszam 7 lipca na 12.00 na dzień otwarty, oraz na paradę motocykli, a także imprezę z koncertami, zimnym piwem i dobryym żarciem w klubie Zryw.Otwock ul. Poniatowskiego 7.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ja też jutro lubelskie odwiedzam.Spotykam się z pozostałymi ok 9:30 na BP w Puławach .Wylot na Kazimierz.Potem przez Nałęczów do muzeum w Majdanku.Pewnie gdzieś pod zamek na powrocie zawiniemy.Jeśli ktoś chętny. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 WitamZapraszam 7 lipca na 12.00 na dzień otwarty, oraz na paradę motocykli, a także imprezę z koncertami, zimnym piwem i dobryym żarciem w klubie Zryw.Otwock ul. Poniatowskiego 7.Pozdrawiamw paradzie udział biorą tylko członkowie ZRYWU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 PARADA Z OKAZJI 50-LECIA JÓZEFOWA8 LIPCA 2012 R.ZBIÓRKA 18.30 – PARKING PRZY MOSTKU KOLEKI (obok Holiday Inn, zjazd z Jarosławskiej nad Świder)START 19.00POJAZDY – JEDNOŚLADY, QUADY, TERENÓWKITRASA:PARKING PRZY MOSTKU, JAROSŁAWSKA, 3 MAJA, GRANICZNA, PIASKOWA, KOPERNIKA, 3 MAJA, POLNA, ŚWIDERSKA, WYSZYŃSKIEGO, RONDO PRZY STRAŻY POŻARNEJ (Tam będzie miejsce na postój i parkowanie wehikułów)O godz. 20.00 ROZPOCZYNA SIĘ KONCERT ZESPOŁU „PERFECT” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 rozumiem, że nie ma chętnych. szkoda, była okazja zebrać ekipę z tych okolic, nawiązać znajomości i rozpocząć coś nowego. nieważne... jak córka "mi pozwoli" to na pewno się zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 jakość średnia, ale dobre i to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 dziś ok 21:00 spotykamy się pod kolumną zygmunta na starówce. ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemsuz Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ktoś chętny na cargo dziś wieczorem? 20-21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ja jestem chętny, ale nie wiem co na to żona :dry: a gdzie i o której zbiórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br0d4 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 jak zwykle czytam troche pozno. ktos jeszcze chetny zeby pokrecic sie po okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ja już po piwku jestem, więc zostaję na hacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br0d4 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 moze dzis? choc pogoda troche niepewna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosiak1 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Na pewno słonecznie będzie we środę na XI zlocie MotoCud, na który zaproszeni są wszyscy motocykliści. W planach przejażdżka w kolumnie wokół Zalewu i konkursy w parach na radzymińskim Rynku (nagrody!). Szczegóły na www.motobud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 http://www.mototarg.pl/terminarz.phpwybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi