Jesus Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Niestety mi się nie udało do was dołączyć :banghead: Zasówałem jakieś 30 km za WA-WĘ. Potem ambicja, nadzieja i ogrzewanie mi się skończyło.Korek masakryczny to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Niestety mi się nie udało do was dołączyć :banghead: Zasówałem jakieś 30 km za WA-WĘ. Potem ambicja, nadzieja i ogrzewanie mi się skończyło.Korek masakryczny to fakt. Szkoda a tak czekaliśmy:)Aj tam korek, toć chyba jesteśmy już do nich przyzwyczajeni? Ja mam codziennie 10km takiego korka na Puławskiej. Dobrze że było miejsce i dało się przeciskać. Widać było sporo motocyklistów zapuszkowanych - ci zjeżdżali aż na zielone;) A i w koreczku przynajmniej ciepło było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Dziękuje wszystkim za wycieczkę. A tu są zdjęcia z mojego telefonu: http://picasaweb.google.pl/tedarek1/PuTusk# Witam Cię,Tederek powiedz mi ,co się stało że rozdzililiśmy sie w tym korku przed Lomiankami.Czy dojechałeś z resztą i było wszystko o.k?Sorry, ale martwiłem sie że coś się stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam Cię,Tederek powiedz mi ,co się stało że rozdzililiśmy sie w tym korku przed Lomiankami.Czy dojechałeś z resztą i było wszystko o.k?Sorry, ale martwiłem sie że coś się stało... Nie rozdzieliliśmy się, tylko nas korek "wyciągnął" :icon_mrgreen: My z Tedarkiem do centrum dobiliśmy, potem Daro odbił na most i w lewo a ja na następnym w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Cześć,Tak jak napisał Zulus aż do Warszawy jechaliśmy razem. Potem większość skręciła na most Grota, a ja z Zulusem polecieliśmy prosto. Ja przejechałem na prage mostem Łazienkowskim a Zulus pojechał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Znaczny się że było grzecznie. :icon_rolleyes: Pozdrawiam Was, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Napisze w tym temacie aby nie zakladac nowego. :biggrin: Dotyczy ogolnie grupy motocykowej z Warszawy i okolic ... :icon_twisted: :bigrazz: Poniewaz nadchodzi dluuuuuuuugi weekend i prognozy pogody zapowiadaja sie pozytywnie, czy jest planowane jakies dalsze smiganko ? :wink: Czy ktos ma jakiegos pomysla na te kilka dni ? :eek: Moze wlasnie mozna byloby zrobic jakies zakonczenie sezonu ? :smile: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam. Ja mam sobotę zajętą - będę z kumplem przygotowywał (sprzątał) garaż na zimowanie sprzęta, ale reszta dni - jak na razie bez planów, więc.... :crossy: O ile pogoda będzie OK, to chętnie wezmę udział w jakimś spocie/wypadzie/etc. Pozdro. :biggrin: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja dysponuję czasem dopiero w poniedziałek i wtorek bo mam jakieś turnieje do zaliczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Mały update - niedziela po południu - również mam zajętą (zapomniałem, że idziemy z żonką do teatru.... :biggrin: :biggrin: :buttrock: ) Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 No tak ......... teatry, sprzatania gazarow, jakies turnieje !!! :biggrin: Kurna, jezdzic trzeba poki mozna :buttrock: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 No tak ......... teatry, sprzatania gazarow, jakies turnieje !!! :D Kurna, jezdzic trzeba poki mozna :banghead: :crossy: I tu się zgadzam z przedmówcą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jadę do Garwolina, około g. 12.30 . Czy ew. ktoś też? (oglądanie motora) Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja jade Proponuje zbiórkę o 11:30 na stacji Orlen w Starej Miłosnie/Zakręcie. Stcja jest 200m przed rozwidleniem dróg na Siedlce i Lublin (garwolin), na przeciwko McDonald's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Na 11.30 to ja się nie wy robię ,raczej 11.45 do 12.00 Edytowane 9 Listopada 2008 przez mod-ek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi