biernak Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 jakby ktoś miał chęć ruszyć w inną stronę to jedziemy nad zalew - spotkanie macdonalds na modlińskiej o 12.00 - niepotęt- serock- pułtusk-płońsk -w-wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 jakby ktoś miał chęć ruszyć w inną stronę to jedziemy nad zalew - spotkanie macdonalds na modlińskiej o 12.00 - niepotęt- serock- pułtusk-płońsk -w-wa My w zasadzie nie ustaliliśmy trasy tak że kto wie - może i polecimy na północ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To w takim razie jedziemy na północ. Ja pojade na 11:30 do Miedzylesia i jesli ktos tam będzie to go zabiorę i o 12:00 jestem w McDonald's. Po której stronie Modlińskiej jest ta "restauracja inna niż wszystkie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To moze do Was dolaczymy, jak juz sprawy na "robotniczej woly" zalatwimy :lapad: Kontakt do jakiegos kierownika dostanem ?Czy Kate tez bedzie, bo do niej mam phona :icon_rolleyes: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernak Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 jak jedziesz modlińską od strony mostu grota po lewej stronie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To w takim razie jedziemy na północ. Ja pojade na 11:30 do Miedzylesia i jesli ktos tam będzie to go zabiorę i o 12:00 jestem w McDonald's. Po której stronie Modlińskiej jest ta "restauracja inna niż wszystkie"?Tederek, będziecie jechać przez Zielonkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Z Międzylesia pojadę do Wału Miedzeszyńskiego i dalej prosto Modlińską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Z Międzylesia pojadę do Wału Miedzeszyńskiego i dalej prosto Modlińską. O.k. nie zdążę na 11.30 to może dorwę was gdzieś na trasie do Zegrza,Serocka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernak Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 już jestem w domu 200 km na liczniku dodane - dzięki za wspólne latanie (chyba ostatnie tego roku) pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Heh... Ja właśnie przed chwilą wróciłem ze światecznego wyjazdu... :icon_twisted: No cóż, może następnym razem do Was dołączę :flesje: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Dziękuje wszystkim za wycieczkę. A tu są zdjęcia z mojego telefonu: http://picasaweb.google.pl/tedarek1/PuTusk# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Dzienkuję wszystkim za przejażdżkę :wink: Momentami hardcor, ale to też nauka. Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Fajnie bylo, dzieki za smiganie w starym dobrym forumowym stylu :wink: Fajnie bylo pod koniec w 8 km korku :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Fajnie bylo pod koniec w 8 km korku :) My tez dzisiaj smigalismy w 5 maszyn a na koniec zrobilismy lotniskowego grilla :crossy: :icon_mrgreen: Korki olewalismy bo lans w okolicach warszawki :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Chłopaki, dzięki za dzisiejsze latanko, nie powiem że było spoko na drodze ale w takim towarzystwie to sama przyjemność.Tak te ostatnie 8 km to był hardcore... :buttrock: Pozdrawiam wszystkich, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi