dante_x Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 WitamMam takie zapytanko, licze na wasze odpowiedzi. Opłacilem i umowilem termin egzaminu panstwowego, dokladniej to powtorki. Orientujecie sie czy jest jeszcze jakas nikla szansa na zabranie papierow i przeniesienie sie do innego miasta? Chcialbym takze odzyskac pieniadze, bo dla takiego gowniarza jak ja to kupe kasy i troche sie musze pomordowac zeby je zarobic. Wiem, ze strzelilem glupote nieslychana, moze tak strasznie mnie nie zjedziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 WitamMam takie zapytanko, licze na wasze odpowiedzi. Opłacilem i umowilem termin egzaminu panstwowego, dokladniej to powtorki. Orientujecie sie czy jest jeszcze jakas nikla szansa na zabranie papierow i przeniesienie sie do innego miasta? Chcialbym takze odzyskac pieniadze, bo dla takiego gowniarza jak ja to kupe kasy i troche sie musze pomordowac zeby je zarobic. Wiem, ze strzelilem glupote nieslychana, moze tak strasznie mnie nie zjedziecie. Papierów Ty sam osobiście zabrać nie możesz...jak sie orientuje to piszesz podanie o przeslanie papierow do danego osrodka,a co do pieniedzy to odzyskasz bodajże tylko połowe(za odwołanie egzaminu).Jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi :banghead: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante_x Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Wielkie dzieki, chyba jednak bede sie musial jakos przemordowac przez to cale prawo jazdy. Wiecie moze czy ma sznse wejsc ustawa o osrodkach egzaminacyjnych w kazdym miescie powiatowym? Edytowane 22 Maja 2008 przez dante_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi