KACZOR Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Szukam wydechow "glosnych" do XJ 900 Diversion.Sprawdzalem oferty roznych wiodacych producentow ukladow wydechowych na rynku i niestey zadna nie robi ukladow wydechowych do tego motocykla. Interesuje mnie uklad 4w1 z glosniejsza, fajnie gadajaca koncowka.Jedyna firme robiaca wydechy do Diversion 900 jest MOTAD lecz oni robia uklady zblizone do oryginalnych. Czy ktos moze wie ktora firma robi wydechy do XJ900 Diversion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Hehe-wiadomo ze Kaczor musi miec lekkie wydechy :biggrin: Jeszcze bialych kierunkow poszukac musisz ;)Pochwal sie co kupiles! No i gratulacje ,w koncu masz sprzeta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZOR Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Hehe-wiadomo ze Kaczor musi miec lekkie wydechy :lalag: Jeszcze bialych kierunkow poszukac musisz :PPochwal sie co kupiles! No i gratulacje ,w koncu masz sprzeta :clap: :crossy: Hej Zajcu :lalag: Kupilem XJ 900 Diversion, 99rok 9000tys mil przebiegu :) Wydech trzeba wymienic, wiadomo :buttrock: Oprocz tego przewody hamulcowe i jesli posiedze tu dluzej to rowniez zawieszenie.Jesli wroce na jesien, to ogranicze sie do przewodow i jesli znajde, to wydech. Remus robil wydechy 4w1 do Diversion 900, ala jak sie dowiedzialem z angielskiego forum, zaprzestal produkcji.Podobno JAMA (LASER) robi tez wydechy, ale niestey w okolicy zaden sklep motocyklowy nie ma wydechow tej firmy. A moze ktos jakos spasowal koncowki od innego sprzeta i teraz szczesliwe wsluchuje sie w niski pomruk swojej Divi? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross-serwis Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mam dostęp do remusa ,sebringa ,leovince i akrapović nie ma bata ktoś musi wydechy robić wrzuć mi to na mailą coś powinienem znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi