thefex Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 enigmatyczny tytuł, ale już wyjaśniam. kopniak przeżywa właśnie (najprawdopodobniej) swój 13 rok ciężkiej egzystencji. z tego zapewne powodu, w czasie brania lewych, ostrzejszych winkli, z wysuniętą nogą, otwiera mi się kopajka do pozycji "kopnij mnie kochanie". nie muszę chyba mówić, że staje się to strasznie wk*#^$#ące, gdy po wyjsciu z zakrętu, zanim postawie nogę spowrotem na podnóżku, muszę poprawić dziada.przywiązanie "na gumkę" raczej mnie nie interesuje, bo to zbyt upierdliwe w normalnej eksploatacji.ktoś ma radę? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sillyboy Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Nie wiem jak u ciebie wygląda mocowanie kopajki ale moja jest utrzymywana w pozycji schowanej przez kulkę. Pomogło włożenie większej kulki z łożyska+sprężynka (jej kawałek) jako podkładka i jest si. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) czy ta kopajka dziala na zasadzie takiej, ze jest mala sprezynka i ona wypycha kulke i ta kulka blokuje kopke? jesli tak to rozmontuj kopke i wyciagnij ta kulke, sprezynke i podloz cos pod sprezynke cos malego. Zloz i sprawdz czy chodzi Edytowane 19 Maja 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 thx, będę się bawił przez weekend Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi