Czesław Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witam Mam dalej problemy z moją ZX7,konkretnie chodzi o obrotomierz.Gdy wskazówka dochodzi do górnych obrotów,zaczyna szaleć tzn. wychyla sie w obie strony.Zauwazyłem to tylko w górnych obrotach,ale dzieje sie to zawsze.Silnik pracuje równo i tutaj na szczęscie mimo szalejacej wskazówki nic sie nie dzieje.Domyslam sie ze to elektronika,tylko od czego zacząć.Byc moze to tylko przypadek ale problem nasilił sie gdy ostatnio myłem motocykl na myjni pod ciśnieniem.Bede wdzieczny za jakies sugestie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Naprawde nikt nie ma zadnego pomysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor83 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Moze trzeba skołować inny obrotomierz i sprawdzić czy będzie tak samo ? Albo Twój podłączyć do innego moto ? To chyba najprostsza amatorska możliwość sprawdzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi