DLUGOSH Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Witam kolegów i koleżankiMam pytanie czy ktoś zna sprawdzony sposób na usunięcie śladów przypalonej gumy z tłumika.Czekam na propozycje.Pozdrawiam :cool: Edytowane 18 Maja 2008 przez DLUGOSH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Temat już kiedyś był omawiany i wystarczyło poszukać...-polecam aceton. Kupisz w każdym sklepie z farbami/lakierami albo markecie budowlanym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koral1406 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 słyszałem ze najleprza metodą i bez kosztów jest zagrzać silnik tak zeby sie wydechy zrobiły gorące i wtedy przetrzeć to szmatką ale nie wiem czy to coś pomaga bo sam tego nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 pomaga tylko na pod szmatke jest lepiej cos podłozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi