Kunin Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=EJ7pWJY5dkg :) POZDRO KUNIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Fimik całkiem spoko, tylko montaż troche kuleje.. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 śrdenio dobry jak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 śrdenio dobry ;) PS. Mój cross jest mocno słaby :biggrin: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ja wiem, że requiem for dream jest fajna muza, ale nijak nie pasuje do takich filmików. Dobrze dobrana muzyka jest ważną częścią montażu. Endo całkiem całkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Dobra dobra, a ty dandy sie najlepiej nie odzywaj.. bo ja bynajmiej dwójki ręką bez sprzęgłą nie wrzucałem ;] ADija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Potrenujcie jeszcze.......:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 faktycznie przydaloby sie jeszcze potrenowac, pamietajac, ze jak sie nie przewrocisz to sie nie nauczysz... wiem ze szkoda maszyn ale z takimi gumami i endo/stoppie za wiele nie zdziałacie..:) ale wazne sa checi :) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 bari jeszcze tym tgb daje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 bari teraz dociera cr 125 tg juz dawno w zapomnieniu ////// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi