zazzu Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Niestety, nie udało mi się znaleźć tematu / działu związanego z ofertami motocykli w internecie. Także próbuję tutaj, jeśli zrobiłem coś nie tak - sorry. Chodzi o Waszą opinię na temat tego motocyklahttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M771963 Czy wizualnie wszystko OK ? (coś krzywo przyklejone, brakujący element, coś błyszczącego podczas gdy powinno być matowe itp) ?Czy przebieg 12tys mil nie wydaje się za mały? Może macie jakieś sposoby na zweryfikowanie czy jest chociaż prawdopodobny? Dodam, że nie nawróciłem się i nie planuje przesiadki na Magnę po "ścigaczu" (ścigaczyku :bigrazz: )ale jest tym motocyklem zainteresowany mój tata. Dziękuje za ewentualne spostrzeżenia i uwagi.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mador11 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam...Motorek wygląda fajnie.Co do oryginalności to raczej trudno coś powiedzieć.Naklejki można odklejać i naklejać...matowe elementy aluminiowe można polerować....itd.Przebieg 12 tysięcy mil....hmm...ja bym temu za bardzo nie wierzył bo niby 12 tys to nie wiele ale z drugiej strony jeśli ktoś jeździł motorem rekraacyjnie....tak jak ja (kilkadziesiąt kilometrów tygodniowo) to ile można nabić tych kilometrów czy mil?Ważny jest stan techniczny....Ja mam Madzię v30 (500) z 1988 roku i śmiga fajnie choć od początku wiedziałem że czekają mnie regulacje gaźników,zaworów...ect.Narazie tego nie robiłem....kasa....A to link do mojej Madzi http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/adb6c77bf4358b09.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej00000 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 nie miałem nigdy magny ..ale jak na moje oko sprzęcik warty grzechu... nie wiem jak stan techniczny ale wygląda bardzo ładnie ....przebieg trochę mało wiarygodny chociaż wszystko jest możliwe.. może ktoś go trzymał w pokoju patrzył na niego a jezdził tylko do kościoła i z powrotem ..nie żartuję tak się zdaża..fajny motorek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dziękuję Panowie za odpowiedzi.Motocykl kupiony (oczywiście nie ja, tylko mój tata będzie nim jeździł) Stan OK*, przebieg wydaje się rzeczywiście nie kręcony - ale nie ma 100% pewności, jak na razie nowy właściciel jest zadowolony :clap: * dotychczas nie odkryliśmy żadnej miny Andrzej00000 Wierze Ci, bo to własnie przypadek z mojego domu. Może nie przejażdzki do kościoła .... ale z salonu poprzedni motocykl taty (Honda VF750 Sabre) jest wyjmowany z 5 - 10 razy do roku. Tak to wygląda:http://w1.bikepics.com/pics/2005/02/18/bik...294103-full.jpg ale podobno teraz Magna zajmie honorowe miejsce :lapad: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi