dawid Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 Witam chciałem się dowiedzieć jaki wpływ na silnik względem mocy ma zastosowanie GAZ BOX-U i co to oznacza ze zwiększy to podciśnienie w gaźniku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 http://www.skutery-tuning.pl/modules.php?n...=article&sid=40 - opis gaz box-uhttp://www.skutery-tuning.pl/modules.php?n...=article&sid=43 - zdjęcie gaz box-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 czeNie wiem który masz model mtx'a ale w tych maszynach i yamahah dt są oryginalne "gazboxy" w postaci malych pojemników miedzy gaźniekiem a cylindrem.Dentkowcy wiedzą o czym mówie :lol: :oops:.I myśle ze to wystarczy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 czeNie wiem który masz model mtx'a ale w tych maszynach i yamahah dt są oryginalne "gazboxy" w postaci malych pojemników miedzy gaźniekiem a cylindrem.Dentkowcy wiedzą o czym mówie :lol: :oops:.I myśle ze to wystarczy Pozdro gaz box`y były seryjnie montowane :?: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 To nie są jako takie gazboxy, ale pełnią podobną funkcjię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 To nie są jako takie gazboxy' date=' ale pełnią podobną funkcjię[/quote'] masz jakieś dokładniejsze info na ten temat, albo najlepiej fotki :?: :?: :?: :roll: zaciekawiło mnie to 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 27 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 witam, no chyba tam nic nie ma takiego ja mam model r2 z 87r z dozownikiem oleju rozkrencam to co 2 tygodnie bo teraz mój sprzęt jest w fazie tuningu ale takiego czegoś tam niewidziałłem jedynie membrany i dolot gaźnika i nic poza tym ale jaki wpływ ma gaz box na moc silnika wiem ze napewno lest leprza reakcja na manetke gazu i jakieś podciśnienie w gaźniku ale co to jest to podciśnienie tego niewiem i jeszcze mam problem jak to zamontować mam tuningowy gaźnik 24 mm bez powrotu oczywiście i mam "ZONKA" jeśli ktoś wie coś więcej prosze o informacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Myślę że gazbox to tylko strata pieniędzy i tuning psychologiczny. Lepiej wyjdziesz jak zakupisz jakis porządny kit tuningowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 28 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 jaki kit masz kąkretnie na myśli bo mam tłoki cylindry gaźnik membrany wydech i filtr to co jeszcze oprócz gaz box moge dosypać do mojego sprzęta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 nitro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 28 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 albo chomika zamiast silnika w kołku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 29 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 wiecie gdzie kupić tuningowu moduł zapłonu?? :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 wiecie gdzie kupić tuningowu moduł zapłonu?? :?: :?: :?: :?: :?: :?: Widziałem chyba całe tuningowe zapłony na www.50cc.nl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi