TOM68 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 no zobaczmy jak będzie na dniach wszystko sie u mnie rozstrzygnie. Wyjaśniło się ? jaka decyzja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 No właśnie. Czekamy i czekamy na wynik :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 motylku, jest maszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srolmops Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Przyłączam się do pytania faceta powyżej :) Mam też takie pytanie. Jak jest z tłumikami do tego modelu? Moto musi brzmieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Moto musi brzmieć :) a "nowy" powinien sie przywitac, bo chyba tego nie czyniles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srolmops Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Kwestia jest taka,że przeoczyłem. Wracając do tematu. Zastanawia się jak przy moich 190 cm będę wyglądał na tym moto. Tę zagwozdkę zostawię sobie na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ostatnio mialem okazje usiasc na tym motocyklu. niestety nie jezdzilem. Mam 194-6 i nie czulem sie skrepowany. Jestem poczatkujacym, wiec nie wiem jak powinno byc i tez wiele nie wymagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srolmops Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 obawiam się jedynie pozycji w której bym wyglądał jakby dojeżdżał kota. Sam motocykl jest bardzo ładny, a spalanie wg. tych wszystkich danych co się z nimi spotkałem zachwyca. Do pracy będzie dla mnie jak znalazł. To może i się na wycieczkę wybiorę krótką by sprawdzić go w przyszłości. Ale do tego czasu sporo czasu. Jadę na trochę w wakacje do Belgii i się zastanawiam jak tam jest jego dostępnością i ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) Sam motocykl jest bardzo ładny, a spalanie wg. tych wszystkich danych co się z nimi spotkałem zachwyca. No niestety, ale u mnie spalanie dochodzi do 4,5-5l/100km, ale może ja nie umiem jeździć oszczędnie :(, albo dlatego że jestem XXL. Edytowane 29 Maja 2009 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srolmops Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ten wydech zdecydowanie najlepiej pasuje do 250r ze wszystkich, które słyszałem na youtube. Yoshimura ssie przy devilu w tym przypadku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Kochani jest jest zielona Ninja!!!! :crossy: :crossy: :crossy: Dziś odebrałam dokumenty,jutro jadę załatwić rejestracje! Jest piękna,fajnie mruczy już nie mogę sie doczekać kiedy wreszcie przywiozę ja do domu! Jak tylko dotrzemy do domku to będą obiecane fotki. :wink: Ale sie ciesze!!! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srolmops Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Czekamy z niecierpliwością na foteczki :) Nie oszczędzaj na kliszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 No czekamy na te fotki z niecierpliwością :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 gratuluje, oby ninja Cie chronila :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Kochani jest jest zielona Ninja!!!! :crossy: :crossy: :crossy: . :wink: Ale sie ciesze!!! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Nadal się cieszysz? Ninja spełnia oczekiwania ? Edytowane 18 Czerwca 2009 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi