Pum4 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Witam. Mam taki problem iż spóźniłem się na zdanie karty motorowerowej z powodów osobistych ;( Gdzie teraz moge ją zdać? Bo na policji już się nie da :P Myślałem o jakiś lewych papierach, ale sam takich nie załatwie :) Pomożecie mi? Gdzie moge zdać jeszcze karte? jestem z Rybnika jak co. Edytowane 16 Maja 2008 przez Pum4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GurenS Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 http://www.sarbo.pl/sub.php?www=karta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ---ciach---Myślałem o jakiś lewych papierach, ale sam takich nie załatwie :cool: Pomożecie mi? ---ciach---Znaczy załatwić lewe papiery ?Ależ proszz proszz.Wyślij sms na numer 997 z tekstem LEWE_PAPIERY. Dostaniesz zwrotnego smsa z instrukcją co robić.Nosz murwa kać :) kjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Myślałem o jakiś lewych papierach, ale sam takich nie załatwiezeskanuj, przerób w paincie i cud miód.....qrwa, po co podrabiać karte motorowerową, chcesz sobie już za młodu koło dupy robić...Skoro masz 16 lat zgodnie z profilem, to możesz już A1 zdawać, jak wejdą nowe przepisy to będziesz na lepszej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Spoko, napisz do mnie to zrobimy lewe papiery. Jak chcesz to jeszcze trochę kasy wydrukujemy i pójdziemy to opić piwem. Oczywiście bezalkoholowym... http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Spoko, napisz do mnie to zrobimy lewe papiery. Jak chcesz to jeszcze trochę kasy wydrukujemy i pójdziemy to opić piwem. Oczywiście bezalkoholowym... Napisałem że myślałem o lewych papierach... A nie że chce je :/ Poczekam na prawko A1 Edytowane 16 Maja 2008 przez Pum4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi