jaco3 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Panowie!! Chciałem kupić LC4 ale kupię chyba Duke. Znalazłem dwie fajne sztuki. Jedna z nich wygląda w miarę ok, przebieg 14000 nie udokumentowany rok 2004. Druga jest na allegro rocznik 2001 ale wygląda idealnie i ma 8000 udokumentowanego przebiegu. Co lepiej wybrać?? Młodszy ale bardziej zniszczony czy starszy ale w lepszym stanie.(przynajmniej wizualnie). Na co zwracać uwagę przy zakupie takiego motocykla tzn DUKE'a. Przepraszam, że moje pytania są zupełnie lamerskie ale proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 raz: przenoszę do właściwego działudwa: ZAWSZE kupujesz motocykl w lepszym stanie. rocznik to rzecz drugorzędna, a przebieg - względna, zwłaszcza w nadwiślańskim kraju :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco3 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 WItam!!!Jakie realne przebiegi osiąga lc4. Po 14tys co jest ewidentnie do zrobienia a co prawdopodobnie??? Konkretnie chodzi mi o Duke'a czyli silniczek katowany na szosach. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi