zysio Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 witam mam taki problem pekl mi walek od kick startera w kx 250 98 r mam problem z jego dostaniem walek pek zaraz jak sie zaczyna frez .... w srodku jest na gwintowany w czesci gdzie jest frez oraz z 1,5cm w walku da sie cos z tym zrobic ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 zapodaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienek Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 To samo miałem w starej endurce. kopnik odpadł z kawałkiem ośki z wieloklinem w miejscu gdzie przychodzi simmering pokrywy silnika. Poszedłem do serwisu - cena nowej oski 650 zł /parę lat temu/ Ciężko było naprawić bo średnica mała i duże siły działają, ale udało się, oto jak:Tokarz - ślusarz nie miał odpowiedniego sprzętu, ale jego pracownik wziął to do do fabryki, gdzie mają super profesjonalny sprzęt. końcówkę, z wieloklinem, która odpadła dorobił z super twardego materiału, który pozyskał ze starego ostrza do tokarki. Ośkę i dorobiony element zagwintował i całość skręcił na kleju. Koszt 100 zł. Było nie do zajechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi