michoa Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 a dlaczego nie NSR 125 ?? silnik nsr 125 jest cudem techniki po pierwsze jest mocniejsza od rs (33KM chyba jc22 kocie oczy w pełni odblokowana )po drugie potrafi spalić 5/100 w delikatnej jeździe (rzadkośc jak na dwusuwowe 125 :clap: ) do tego ma niesamowicie długie przebiegi mimo tak dużej mocy między remontami.......i świetnie znosi palenie gumy i kręcenie do końca obrotka.. nsr jest ładna z wyglądu tylko ten dźwięk :/ cbr 125 to głupota......to jak jawa 350 z silnikiem komara .........nawet wygląda dźwięk ma a osiągów zero ........już bym wolał nsr 50 spali niekatowana podobnie a odejście dwusuwa a odejście 4t to jest spora róznica :icon_razz: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniocek Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 EnduroMax skoro pytasz to tak przeczytałem,całą serię HP,i trylogię,potop itp. Lubię dużo czytać a błędy robię to tak lubię,a na poważnie to kiedy chcę to piszę bezbłędnie... 125ccm narazie odpadają,nie mogę jeszcze przez 6msc. zrobić prawka... Pojeżdżę na ścigu o małej pojemności potem 125ccm a później jakaś 600ccm. Chyba tak będzie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Bardzo rozsądnie!!! Naprawdę jestem w szoku, że w wieku 16 lat podjąłeś taką decyzję... niejeden Twój rówieśnik już kombinuje jak tu zarejestrować 125/50 itp... BRAWO! Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi