JW5 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 hej, temat pewnie wałkowany nie raz, ale wybaczcie... jestem tu nowy i chcę zasięgnąć opinii. Jak się okazuje kupienie opony to nie takie proste.. Ilu fachowców tyle teorii. Mam teraz fabryczne sportmaxy D218 i po lekturze zastanawiam się nad D208 do tyłu i nie wiem czy zostawić przód (jest w przyzwoitym stanie)? czy lepiej zmienić komplet? Gdzie w tanio kupić taki zestaw? pozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 wałkowany. wyszukiwarka na to hasło dostaje zadyszki :biggrin: osobiście polecałbym ci znaleźć wątek o rankingach opon, mnie przy wyborze wiele on pomógł i jeżdżę zadowolonyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś się do "mitikl'a" po opony :banghead: Klik :banghead: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JW5 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś się do "mitikl'a" po opony :icon_rolleyes: Klik :icon_eek: wielkie dzięki, właśnie oponki mam od niego i w piątek zakładam je do bandziora:) Dla szukających opon polecam Mitikl'a! Wszystko sprawnie i szybko.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jakie kupiłeś?? :icon_rolleyes: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JW5 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jakie kupiłeś?? :) Dunlop Sportmax D208 Jak pojeżdżę do podzielę się uwagami.pozdr., Jakie kupiłeś?? :D Dunlop Sportmax D208 Jak pojeżdżę to podzielę się uwagami.pozdr., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi