bojkar Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ostatnio ogladalem jakies wiadomosci i mowili o kolesiu z audi z litwy, ktorego zlapali (zewnatrz wygladala chyba na A4) i przemycal jakies fajky czy cos. I nie wiem czy nie byl pod wplywem. To moze na niego trafiles.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Bardzo dobrze zrobil autor posta nie wdajac sie w bujke z wscieklym do czerwonosci mega zmasowanym silnym i szybkim pitbulem ;) Ostatno stojac puszka na czerownym swietle na pasie dla skrecajacych, zawracajacych dostalem pare mocnych klaksonow od gosca za mna w furze ze nie podjechalem szybko i nie zwrocilem w momencie kiedy z przeciwka zapalilo sie zielone. Wysiadlem na skrzyzowaniu pan domknal szybe ale po kilku prosbach zrobil szpare i spokojnie mu wytlumaczylem jak to ostatnio kozak zrobil taki numer a w efecie znalazlem sie motocyklem w kartoflach. Przyznal mi racje moze z przymusu ale moze i nie ... ! ja odpuszczam poniewaz nie mam cisnienia i nie musze nic udowaniac na drodze :)czasem delikatnie i spokojnie zloze lusterko nie wdajac sie w chwilowe zadymy ;)jak chcecie sie wyrzyc i cos komus pokazac to zapraszam na gwardie mma wiem ze czasem jest to trudne ale trzeba rozluznic posladki :D szerokosci i spokoju - walka to ostatecznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_gutowski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam Co do motocyklisty w tym zdarzeniu - zrobiles dobrze, ale trzeba byla po paly dzwonic Co do kierowcy Audi - najprawdopodobniej gangsta ze wschodu - ciesz sie ze tylko butelka bo moglo byc gorzej, nikt normalny tak sie nie zachowuje. Co do "zemsty" odradzam - ty jedziesz na 150 - 200 kg on 1,5 tony, dogoni nie dogoni ale jak dogoni to tylko wycierazki wlaczy a jezeli nie do goni to on moze po paly zadzwonic Wiec relax, licz do 10, oddech i zapomnij o takim smieciu - bo tyle jest wart Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 KonfidenciUwielbiam takie hasła. Zgodnie z wikipedią:Kolaboracja - współpraca z nieprzyjacielem, okupantem.... Przykłady kolaboracji w środowiskach polskich w czasie II wojny światowej... * konfident, szmalcownik...A więc czy Policja jest okupantem albo nieprzyjacielem? Kiedy w tym kraju (wśród jego obywateli) współpraca z Policją nie będzie tak odbierana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Uwielbiam takie hasła. Zgodnie z wikipedią: A więc czy Policja jest okupantem albo nieprzyjacielem? Kiedy w tym kraju (wśród jego obywateli) współpraca z Policją nie będzie tak odbierana? nigdy - Polacy to nie Szwedzi, Szwajcarzy itd - my to mamy we krwi. :) Edytowane 20 Czerwca 2008 przez dwapro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam Co do motocyklisty w tym zdarzeniu - zrobiles dobrze, ale trzeba byla po paly dzwonic Co do kierowcy Audi - najprawdopodobniej gangsta ze wschodu - ciesz sie ze tylko butelka bo moglo byc gorzej, nikt normalny tak sie nie zachowuje. Co do "zemsty" odradzam - ty jedziesz na 150 - 200 kg on 1,5 tony, dogoni nie dogoni ale jak dogoni to tylko wycierazki wlaczy a jezeli nie do goni to on moze po paly zadzwonic Wiec relax, licz do 10, oddech i zapomnij o takim smieciu - bo tyle jest wart Pozdro Spoko , juz o tym zdarzeniu zapomniałem. :D Niemniej przyczyniło się o no do przyspieszenia decyzji o zmianie moto na inne. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi