Skocz do zawartości

Horror na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio ogladalem jakies wiadomosci i mowili o kolesiu z audi z litwy, ktorego zlapali (zewnatrz wygladala chyba na A4) i przemycal jakies fajky czy cos. I nie wiem czy nie byl pod wplywem. To moze na niego trafiles..

Bardzo dobrze zrobil autor posta nie wdajac sie w bujke z wscieklym do czerwonosci mega zmasowanym silnym i szybkim pitbulem ;)

Ostatno stojac puszka na czerownym swietle na pasie dla skrecajacych, zawracajacych dostalem pare mocnych klaksonow od gosca za mna w furze ze nie podjechalem szybko i nie zwrocilem w momencie kiedy z przeciwka zapalilo sie zielone. Wysiadlem na skrzyzowaniu pan domknal szybe ale po kilku prosbach zrobil szpare i spokojnie mu wytlumaczylem jak to ostatnio kozak zrobil taki numer a w efecie znalazlem sie motocyklem w kartoflach. Przyznal mi racje moze z przymusu ale moze i nie ... !

ja odpuszczam poniewaz nie mam cisnienia i nie musze nic udowaniac na drodze :)

czasem delikatnie i spokojnie zloze lusterko nie wdajac sie w chwilowe zadymy ;)

jak chcecie sie wyrzyc i cos komus pokazac to zapraszam na gwardie mma

wiem ze czasem jest to trudne ale trzeba rozluznic posladki :D

szerokosci i spokoju - walka to ostatecznosc

• 5 tygodni później...

Witam

Co do motocyklisty w tym zdarzeniu - zrobiles dobrze, ale trzeba byla po paly dzwonic

Co do kierowcy Audi - najprawdopodobniej gangsta ze wschodu - ciesz sie ze tylko butelka bo moglo byc gorzej, nikt normalny tak sie nie zachowuje.

Co do "zemsty" odradzam - ty jedziesz na 150 - 200 kg on 1,5 tony, dogoni nie dogoni ale jak dogoni to tylko wycierazki wlaczy a jezeli nie do goni to on moze po paly zadzwonic

Wiec relax, licz do 10, oddech i zapomnij o takim smieciu - bo tyle jest wart

Pozdro

Konfidenci

Uwielbiam takie hasła. Zgodnie z wikipedią:

Kolaboracja - współpraca z nieprzyjacielem, okupantem....

Przykłady kolaboracji w środowiskach polskich w czasie II wojny światowej

...

* konfident, szmalcownik

...

A więc czy Policja jest okupantem albo nieprzyjacielem? Kiedy w tym kraju (wśród jego obywateli) współpraca z Policją nie będzie tak odbierana?

Uwielbiam takie hasła. Zgodnie z wikipedią:

A więc czy Policja jest okupantem albo nieprzyjacielem? Kiedy w tym kraju (wśród jego obywateli) współpraca z Policją nie będzie tak odbierana?

nigdy - Polacy to nie Szwedzi, Szwajcarzy itd - my to mamy we krwi. :)

Edytowane przez dwapro

Witam

Co do motocyklisty w tym zdarzeniu - zrobiles dobrze, ale trzeba byla po paly dzwonic

Co do kierowcy Audi - najprawdopodobniej gangsta ze wschodu - ciesz sie ze tylko butelka bo moglo byc gorzej, nikt normalny tak sie nie zachowuje.

Co do "zemsty" odradzam - ty jedziesz na 150 - 200 kg on 1,5 tony, dogoni nie dogoni ale jak dogoni to tylko wycierazki wlaczy a jezeli nie do goni to on moze po paly zadzwonic

Wiec relax, licz do 10, oddech i zapomnij o takim smieciu - bo tyle jest wart

Pozdro

Spoko , juz o tym zdarzeniu zapomniałem. :D Niemniej przyczyniło się o no do przyspieszenia decyzji o zmianie moto na inne. :P